Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wagary i wymówka :D

Overlord.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo.

Z kolegami mam jutro zamiar iść na wagary :D Bo cholernie mi się do szkoły nie chce iść, dodatkowo jest fotograf i klasy II sprzątają ulice (koledzy z II ja z I :P). No i jaką tu wymyślić wymówkę przed rodzicami? :P

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

Dzisiaj w nocy, budź się co 2 godziny, i co 2 godziny mów mamie że Cię brzuch boli

np.

o 24:00, 2:00,4:00,6:00 i jutro się Ciebie spyta czy Cię boli brzuch, powiesz że bardzo to Ci uwierzy ;p

Opublikowano

Nie ma wagarów - nie ma problemu.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ja tio z kolega w tamtym roku chyba ostatnie 1-2 miechy wagarowaliśmy zawsze z kolegami do domu przychodzilim i mówiliśmy, że mamy prace domową zawsze się rodzice wrabiali, ale potem problemy sa w chuj jest tak, że jak cie za pierwszym razem nie złapią to potem znów pójdziesz, a jeśli chcesz wymówkę powiedz, że już nie wytrzymałeś i musiałeś odpocząć odreagować

Opublikowano

Powiedz że boli cię brzuch

Chodź do kibla co 15 min i powiedz,że masz sraczke xD

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano

Wszyscy poszli.

gdy jeszcze mieszkałem z Mamą, to tak mówiłem :D

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Powiedz, że boli cię głowa, a w domu nie ma Aspiryny i musisz iść do apteki zanim pójdziesz do szkoły, a potem, że była kolejka.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Jeżeli jeździsz autobusem:

Autobus się chyba zepsuł i nie było go na dworcu :(

Jeżeli na pieszo:

"Mamo, nastraszyli mnie wczorej jak szedłym do szkoły. Nie chcę dzisiaj iśc, on tam czeka!"

:D

Albo rozetrzyj coś czerwonego i wytrzyj lekko chusteczką na widocznych częściach ciała, może uwierzą, że Cię coś boli/ jesteś chory :P

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Pierdolnij banią w ścianę, wolne od szkoły gwarantowane.

Sprawdzone, nie dziaua. Nie wprowadzaj ludzi w błąd...

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...