Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minehard?

iFluQs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam mały problem. Wczoraj zrobiłem przelew na hosting minehard w celu zakupienia serwera 10slotowego zobaczylem ze duzo znanych ludzi go poleca to go raczej malo sprawdzalem.Teraz nadal nie mam doladowanego wirtualnego portfela i zauwazylem na fb ze nie tylko ja mam taki problem bo np wyzywaja ich od zlodzieji.

Z tego co czytalem czesto nie odpowiadaja na emaila oraz nie odpisuja na gg.Korzystaliscie kiedys z tego hostingu jesli tak mozecie powiedziec jak to dokladniej wyyglada

Opublikowano

Polecam te serwery http://mineserv.eu/rejestracja/15273 Tanie dobre i nigdy cię nie oszukają. Do tego częste promocje :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

No wlasnie juz korzystalem wiele razy z mineserv i all bylo git ale tam byla promoja do ttego bardziej swobodny dobor slotow.No cóż chyba nie warto kombinowac;( Ale do kurwy nedzy kasa w dupe

Opublikowano

odpowiadają normalnie.

Miałem pytanie jakieś to po 30 minutach odpisują na email.

Tak samo z przelewem. 1 raz poczekalem 2 dni po przelewie i normalnie miałem doladowane. Jakiś tydzień temu też brałem i wyslałem skan na email i doladowali;) minehard to najlepszy hosting. Tani, brak lagów i do tego mumble za free:)

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...