Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plugin EpicBoss.

MCnieb

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Plugin zarabisty ;) Oczywiscie lajk leci za znalezienie takiego plugsa i lajk leci :)

Opublikowano

mam taki problem, ze wszystko jest git, ale u mnie jak dobije bossa i ma juz hp z 200 na 5 to w tedy gdy go ubije to nie da sie go zabic tzn niby go ubiłem itemki wylatują, a on nadal zyje i tak ciagle mozna itemki kolekcjonowac. Jak zrobic zeby normalnie padł ?

elo jestem jarek mam 36 lat i mam serwer w metinie zabrarzam na niego balmora hehehe o tyle nara subujcie mie na yutube nick fubuxmetin plis plis

Opublikowano

mam taki problem, ze wszystko jest git, ale u mnie jak dobije bossa i ma juz hp z 200 na 5 to w tedy gdy go ubije to nie da sie go zabic tzn niby go ubiłem itemki wylatują, a on nadal zyje i tak ciagle mozna itemki kolekcjonowac. Jak zrobic zeby normalnie padł ?

opisz mi lepiej swój problem ;)

a na pewno pomogę

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up i pozostali ; )

nie wystarczy napisać LIKE bo to mi nic nie daję tylko mnie wkurza .... po to jest funkcja ( Lubię to ) aby gdy ktoś coś lubi to kliknąć a nie .... -,-

sory , że nie na temat ale w wielu innych tutach tak jest ...

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...