Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Boty

krafo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam mały problem, jak wiemy bocenie zostało utrudnione przez system antybotowy. Żaden darmowy bot nie bije alienów (PBDO ale na 1h) więc jak mam się dorobić 15 Bo2? Mam dopiero 2 ;/ Proszę o pomoc

85d7d849bc6b40826ee794075b6149d6.jpg

Kliknij ;) Prosze ;) Zbieram na yoricka :D

Opublikowano

Cześć, mam mały problem, jak wiemy bocenie zostało utrudnione przez system antybotowy. Żaden darmowy bot nie bije alienów (PBDO ale na 1h) więc jak mam się dorobić 15 Bo2? Mam dopiero 2 ;/ Proszę o pomoc

Kup kbot'a , tylko 50 zł jest tani o wiele lepiej zbira boxy od boxybot'a , i ma funkcje bicia alienow i wtedy te 15 bo2 to 2 dni albo nawet 1 dzien :)

Link do zaufanego resllera strona jego :

dobots.pl

Opublikowano

Kup bota :) Zapraszam do mnie w razie czego ;)

Oczywiście polecam PBDO-Bota bo ma najlepsze statystyki w zbieraniu i biciu alienów.

Może kosztuje te 120 pln ale grając w DarkOrbit powinieneś sobie zdawać sprawę z tego, że gra kosztuje :(

A bot jest idealnym rozwiązaniem w tym wypadku

Opublikowano

Ja proponuje tobie jak szybko sie chcesz dorobic to Ibot ten bot jest zajebisty szybka aktualizajca moze jest drogi i na misiąc ale kożystny i do tego kup premium i rabatówke i jest git :P

Opublikowano

ja polecam tez pbdobota, kiedys mialem, ale teraz widze ze dziala o niebo lepiej,;d liberatorem na x2 z 1 czy 2 napedami bijac alieny i boxy zbierajac zbiera prawie 2 tys urki wiec sie domyslcie co bedzie jak poleci sie lepszym statkiem:)

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...