Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] firewall i lolec

SzukamMame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka i pomocy ;p

pisze tutaj bo to mi sie przydazylo grajac w lola ;pnormalnie gralem sobie i git

i gra sie skonczyla wszystko git i zapraszam kumpla i razem gramy wybralem champa i juz wszyscy lock in :)

i zamiast loading sreena to mi sie czarne tlo pojawia i komunikat ze polaczenie cos tam cos tam i ze jak mam firewalla to moza cos zrobic ;/ ;/;/ ;/;/;/;/ i szukam w tym kompie te rozne i nic

prosze pomocy !!

mam lapka i od samego poczatku mam jakies mcafee ;/ i co dziennie kaze mi sie zarejestrowac ale ja nie wiem czy to darmo czy nie ;/ -.- prosze pomocy ja chce sobie popykac ;/

ps. wiem to powinno byc gdzies inndziej ale to mi sie dzieja tylko jak lola wlaczam ;/

Sadzić, Palić, Zalegalizować !!

Opublikowano

Wyłącz zaporę systemu / lub dodaj do wyjątków w antywirusie Lola. Usuń Macafee i zainstaluj lepszy program.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

a jaki polecasz program lepszy od mcafee ? i najlepiej za free ale jak nie to trudno ;/

Żadne? nie rozumiem po cholere są antywirusy , chyba tylko i wyłącznie dla idiotów którzy wchodzą w strony typu "podaj passy" albo ściągają śmieci z neta...

Kaspersky/Norton ew. Avast :x

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

tak zapore mam wyłączyć tylko jak ? ;p

wiem gdzie sie wchodzi ale jak klikam na przycisk to jakby go nie bylo nie to ze go nie ma tylko jakby to bym zwykly napis a nie funkcja ;/ weic nie wiem moze ten mcafee blokuje zmiane ?

a nic sie nie stanie jak to usune ? bo to odrazu na lapku bylo zainstalowane od nowosci ?

Opublikowano

weic nie wiem moze ten mcafee blokuje zmiane ?

To go wyłącz, mcafee to jakiś shit.

a nic sie nie stanie jak to usune ? bo to odrazu na lapku bylo zainstalowane od nowosci ?

Nie, nie ma powody, oraz nie trzyma się kupy, gdyby miało się coś stać.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi :) łapcie lajki ;p

Odinstalowałem McAfee i zaistalowałem sobie avasta dla bezpieczeństwa :)

Teraz mogę zmienić ustawienia zapory itp itd :D

Można zamknąć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...