Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Jungla

XxKoXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam kilka postaci na każdą linię lecz brak mi junglerów. Posiadam 6300IP i rozmyślam nad Lee Sin'em. Proszę o podanie dobrych postaci na jungle (Nie muszą być za 6300IP) i wypisanie ich plusów i minusów. Za każdą sensowną wypowiedź dam Lajka.

Opublikowano

Lee sin: Dobry dmg, może doskakiwać do przeciwników/potworków/wardów, czyli do uciekania także bardzo dobry, jak doskoczy może dzięki ultowi kogoś wykopać, także to pomaga podczas gangów od tyłu.

Ogólnie wg. mnie jedna z lepszych postaci jak się nauczy rzucać z Q, trza mieć refleks, ale jak się trafi to naprawdę można dużo zdziałać, do tego ma energie, nie potrzebuje blue, może spokojnie midowi bez żadnych wyrzutów sumienia oddawać. Polecam.

Opublikowano

Skarner?

+++++++++

Szybka jungla.

Nawet dobre ganki przed 6lvl.

Bardzo dobre ganki po 6lvl.

Ulti wyłącza enemy carry na pare sec, pozwalając go zabić.

Twardy

--------------

chyba tylko to, ze musi podejsc zeby cos zrobic

Opublikowano

Nie gram junglerami, ale kiedys zaczne zapewne, ale ogladalem mistrzostwa i skarner byl banowany wiec to napewno o czyms swiadczy.

Moimi typami do op jungli to

Skarner,

Nocturne,

Lee sin.

Opublikowano

Skarner tak jak kolega 2x up

Ja teraz masteruje jungle Riven , jak narazie idzie gładko 20 win : 3 lose:F

Troszke w early trzeba sie przemęczyć (tak 3-4 lvl) a potem już z górki

Gankujesz wsakując z E potem Q>Q>W>Q i jak chcemy dobić to z ulta

Jak ma sie flasha to nikt nie ucieknie Q>Q>E>FLASH>Q i robimy taką odległość jak ez z flashem i użyciem E

Riven da sie carry'ować gry bo ma potężny burst , jest wytrzymała i ma 2 CC

pZF9f.jpg

Nie wykonuję już żadnych zleceń graficznych!

Moje Tuty:

Opublikowano

Ja polecam bardzo skarnera lecz już wymienione są jego +, Maokaia również masz up opisanego, lecz jeszcze został się jak według mnie najlepszy jungler czyli amumu. Szybka jungla, dobreg gangi, trzeba trafic Q, ale to nie jest tak trudne jak lee sina Q, no i OPOPOPOPOP ulti które wygrywa teamfighty.

Opublikowano

Dobra zakupiłem Lee :) Pierwsza gra i wygrana :D Był to raczej dobry wybór. Dzięki wszystkim za pomoc 3m cie po lajku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...