Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odbanowanie

lipas85

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja gram w tę grę 2 miesiące po tym jak został utworzony server Polska 1 :)

A może nie znam osobiście ale miałem styczność.

Jeżeli uważasz że moja wypowiedź była:

*zrozumiała

*pomocna

*przydatna

Oraz że moje tematy są dobre , jesteś w stanie z nich coś wyczytać oraz ,że pomogły rozwiązać Twój problem to:

Daj tego PLUSA ;)

Niby nic, ale motywuje do dalszej pracy

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja gram w tę grę 2 miesiące po tym jak został utworzony server Polska 1 :)

A może nie znam osobiście ale miałem styczność.

na o ja w sf też gram od powstania pl1 z początku nie grałem na swoim koncie tylko na kontach kolegów potem zrobiłem własne grałem na nim prawie rok temu je oddałem/sprzedałem kuzynowi i teraz gram na innym serwie,ale niektórych osób się nie da zapomnieć choć już styczności się z nimi nie ma

Opublikowano

dostałem bana na 7dni czy mozna spr gdzies za co ban??

tak pisząc do pomocy technicznej,ale na 7 dni powiadasz to ja ci powiem pewnie za zbugowane złoto bo teraz zmniejszyli trochę za to długość.

Opublikowano

@Up i nie będzie.

buga nie ma ale był i zbugowane złota szlaja się po serwerach wystarczyło że przejąłeś abordem od kogoś zbugowane złoto,a i mac0312 nie pisz bzdur bo ostatnio I love widzew pokazał jaki dałeś minusowy podatek do bractwa więc miałeś zbugowane złoto na statku i ono zostało Ci do odrobienia.
Opublikowano

to lipe zrobili bo nie mam nawet takiego buga na złoto.

Nie oszukuj, bo ty wbiłeś do bractwa i całą kasę zajebałeś i mamy na minusie.

BP chyba obczyściło bractwa ze złota do 0 te które były podejrzane zreszta cofneli zbugowane złoto niby :P

Nic nie cofnęli, bo nasze bractwo ma 72 miliony na minusie :D.

Moje tut'y.

Można odrobić procenty? :D

Opublikowano

to jak tak mowiecie ze "pisaliscie" z bp to co mam do nich napisac aby mnie odbanowali . przecierz musze miec jakies paragrafy z ich regulaminu na ladne oczy przecierz mnie nie odbanuja !

Opublikowano

no wlasnie a mzoe mi ktos podac link albo e mail?? bo do supportu nic nie da jak napisze musze pisac do niemczech a niewiem gdzie znalesc ten e mail ;(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...