Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mypay.pl

IZZER

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialem troche zarobic na sm i znalazlem stronke mypay.pl

Oczywiscie zaczynam od czytania regulaminu :D

Bo juz raz nie przeczytalem regulaminu na pobieraczku i wiekszosc osob wie jak sie to skonczylo :D

2.2. Użytkowanie jest dozwolone tylko osobom pełnoletnim i nieograniczonym osobom fizycznym z miejscem zamieszkania w Polsce. Osobom nieletnim i ograniczonym fizycznie oraz osobom prawnym i nienaturalnym rejestracja jest zabroniona. Ponadto jest tylko jedno konto użytkownika na gospodarstwo domowe dozwolone.

Nie rozumiem dlaczego jest to zabronione dla osob ograniczonych fizycznie???? Wytlumaczy mi to ktos????

Opublikowano

Szczerze to nie wiem, moge sie domyslac.

Pisz PW na MyPay.pl do użytkownika matisob (admin) On moze Tobie to bardziej objasni :>

Pozdro

P.S Korzystam ja, i bardzo dużo osob z tego serwisu. W regulaminie nie ma żadnych ,,kruczków'' które mogą w jakiś sposob Tobie zaszkodzic..

Opublikowano

Hmmm zaciekawiła mnie ta stronka. Mógłby ktoś bardziej objaśnić w jaki sposób moge zarobić tam pieniądze ?

On się doszukuje czy go nie zamkną, a Ty pytasz jak na tym zarobić? :O

A co do topicu, to zapewne "kruczek" :)

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

On się doszukuje czy go nie zamkną, a Ty pytasz jak na tym zarobić? :O

A co do topicu, to zapewne "kruczek" :)

Nie koniecznie. Akcje ktore tam wypelniamy, moga byc typu: ,,wygraj jazde testowa Renault Clio'' I to jest chyba logiczne ze osoba ,,bez nóg'' nie moze prowadzic auta. Oczywiscie 5% uzytkownikow wygrywa taka jazde wiec, nic nie szkodzi bycie ,,niepełnosprawnym fizycznie''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...