Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Minecraft STAR WARS - Najlepszy server Role-Play w historii!

dannyy1029

Aknieta o serverze  

346 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na naszym serverze?

2. 2. Któr? frakcj? wybierzesz?

3. 3. Abonament do gry

• Nie
    • Tak - Op?ata tygodniowa( 2z? tydzie?)
    • Tak - Op?ata miesi?czna (6z? msc)
    • Tak - Op?ata Startowa ( 12z? na zawsze)
    • Nie mam zdania

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 750
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Uczeń
Opublikowano

Tu dałeś trochę dziwne porównanie, gdyż Venator jest z Republiki, a Executor z Imperium. : p Nie mam dokładnych informacji na ten temat, ale sądzę , że Venator to będzie krążownik w Republice, a w Imperium Executor to będzie statek flagowy.

A co do Eclipse to raczej nic : p

Opublikowano

74883591280566483629.jpg

Jak będa wybierane osoby na bete ? Ci co dawali posty bez sensu które powinny być na PW pisane ?

Mam nadzieje że nie wybierze jakiś neosów co będa zabijac nowych po becie !

Rozumiem w obronie wlasnej ale nie . Nowi wychodza on ma juz statek leci np. do imperium i rozpie. nowych .

To odrazu zniechęci graczy do grania .

Beta powinna byc dla góra 10 osób zdecydowanie .

I najlepiej 5 - z republiki i 5 z - imperium .

Żeby było sprawiedliwie .

@down

Na minecraft serwerach najczęsciej tak nie jest .

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

@Up lol dude, nigdy nie brałeś udziału w jakiejkolwiek becie? Zawsze po becie usuwają ci itemy i grasz od nowa LuL.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Jestem wręcz zachwycony że znalazł się kreatywny człowiek , który zapłacił bardzo dużo kasy , aby zrobić bardzo elegancki serwer . Oczywiście że zagram , choćby tam miała być pustka . Star Wars mnie nie kręci(nie lubie Sci-Fi)ale ja poprostu muszę zagrać ..

Mam pomysł , ażeby dodać wielkie , chodzące roboty sterowane przez 2 graczy(1 steruje 2 wystrzeliwuje pociski)

Bitwy byłyby ciekawsze i bardziej ekstremalne . Te maszyny strzelałyby ognistymi kulami bądź TNT(Umiem zrobić mechanizm wystrzeliwujący TNT)

Opublikowano

Imperium na początku używało Venatorów dopiero później przesiadło się na ISD i Executora :

By the end of the Clone Wars, it had become the most popular capital ship of the Republic, although shortly after the formation of the New Order, it was eclipsed by designs inspired by the Victory-class.[8] Despite this, Venators were used to great effect in the early years of the Empire.[22 za wookiepedią

Uczeń
Opublikowano

Chciałbym Wam przekazać taką małą informacje, że niestety "możliwe" , że Beta testy zostaną przesunięte. Jest to spowodowane dużym bugiem, lub problemem.

Uczeń
Opublikowano

Można by wprowadzić profesje ^^ Nie, nie chodzi mi o Jobs itp. : p Chodzi mi o to , że np. jak chcemy zbudować statek, to musimy jakieś kabelki itp. podłączać. No wszystko spoko, ale nie wiemy jak to zrobić. Żeby tego się nauczyć trzeba będzie pójść do szkoły , albo co tam chcecie. : p To samo np. z gotowaniem. Tu ogólnie chodzi mi o utrudnienie.

Opublikowano

Chciałbym Wam przekazać taką małą informacje, że niestety "możliwe" , że Beta testy zostaną przesunięte. Jest to spowodowane dużym bugiem, lub problemem.

Co to za bug?

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Dodajcie różne moce takie jak: pioruny, duszenie czy tak odpychająca fala(nie wiem jak to się nazywa,ale pamiętam, że kiedyś takie coś widziałem) dla Jedi.

Opublikowano

Jedi tylko odpychanie i przyciąganie ma :D A reszta dla sithów idzie :)

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Uczeń
Opublikowano

@Up

Grałeś w Star Wars : The Force Unleashed (2 lub 1) , prawda? : D

A jeśli chodzi o te moce, to już padł kiedyś taki pomysł, i o ile się nie mylę jest on już wgrany. (chyba)

Opublikowano

Na 100% zagram, Jusz się niemogę doczekać asz się przyłącze do ciemnej strony mocy i dowiem się że vader to mój ojciec.:-P

Opublikowano

Przecież syn vadera był dobry (Jedi ) .... Jego wnuk był zły :D I jego prawnuki itp :)

1378394466-U624308.jpg

Mój nowy projekt : Tutaj

Zapraszam wszystkich chętnych, szczególnie tych którzy zawiedli się na metro-crafcie.

Jedyne rzeczy, które mnie w całym mym życiu wzruszyły :

1. Zakończenie Metra 2033 i 2044

2. Zakończenie Scott-a Pilgrima

3.Zakończenie historii portala(1 i 2)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...