Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Tryb Drag - Odczucia

Tigerxy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

488250_343570669058252_1570247712_n.jpg

Od dziś możemy szaleć w nfs world nowym trybem "drag" o tym wiadomo już od kilku tygodni,ale jak to wyszło w oczekiwaniu... powiem jedno żenada i niedosyt dragi są kompletnie za krótkie nie popisali się niczym,a tyle ile razy je zapowiadali to powinni te dragi mieć całkiem na nowej mapce(mieście) i o wiele dłuższe.Nie wiem jakie wy macie odczucia,ale dla mnie te dragi to nie wypał dłużej czekania niż samego jechania....

Opublikowano

Ja wygrywam moim Murcielago (z silnikiem Ultra, reszta uliczne, 0 skilli do dragu) z praktycznie każdym... Nie wiem czy nie umieją jeździć czy lambo to dobre auto na drag, ale wygrałem pare razy z Corvettami i LFA full Ultra ... Co do samego dragu to nie jest źle, jak dla mnie fajna poczekalnie i cały ten system zmiany biegów itp. Na pewno lepiej niż w innych częściach NFS. Fajne jest to że wyścig jest krótki, jeden mały błąd i przegrywasz, tak jak na dragu w realu.

PS Obroty do startu działają na dragu ? Bo nagle mi się pasek skrócił hehe :D

Opublikowano

Kurde dawno się ścigałem na Dragu będzie strasznie trudno mam jedno autko Forda to tego alee.. naprawdę.

Co do Dragu mi te się zawody podobają ale sądzę, że bardzo bardzo dużo ludzi na nich grać i nie będzie z kim się ścigać na sprint,tor i ucieczki .

Opublikowano

Mi wszystko działa ok.

Może jakieś problemy masz może ci nowego Patcha nie pobrało dokładnie.

P.s:Może u mnie tak jest bo ja pierwszy raz przejechałem zaraz zobaczę drugi raz.

Opublikowano

Jest i nasz Tigerxy :D

Żałosne. Nitro co perfekt zmiana biegów, za krótkie, nowe skille, brak nowego miasta... Po prostu niewypał.

Ale jest i +. Łatwy i szybki zarobek kasy ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Właśnie pobieram update...

Ile się dostaje gotówki za te dragi i czy są długie oraz czy się przyjemnie jedzie?

CPU: Intel Core i3-2350M, 2.3GHz

Memory: 6GB

Graphics: NVIDIA GeForce 610m (2GB)

Operating Systems: Windows 7 x64

Opublikowano

Jak narazie to mnie ani razu nie wywalilo aczkolwiek kiedy już ładowało do mapy czyli po zakończeniu odliczania czasu zawsze kogoś wywali i w ten sposób wydłuża się oczekiwanie na wyścig.

Także jeszcze ostatnimi czasami nie było tak żeby kogoś nie wywaliło,ale to nie ważne czy to będzie drag czy sprint itp. bynajmniej ja tak zaobserwowałem.

Opublikowano

Jest jak ktoś ma mały level i potrzebuję na auto np na pojazdy kategorii B-C . ;)

Opublikowano

To w większości osób długo się wczytywuje nawet mając dobry net czy też kompa to i tak trzeba czekać aż wszystkich ustawi serwer do wyścigu i tak między czasem do tego kogoś jeszcze nie dołączy co przedłuża kolejne sekundy i w ten sposób dragów się oddechciewa ,bo szybko je się przejeżdza, a dużo dłużej już je wczytywuje,dlatego też ci z Ea powinni chociaż pomyśleć i zrobić te dragi z głową czyli dać dłuższe dragi (a nie tak na odpierdol.Nie powiem drag mi się podoba,ale jest zbyt za krótki także zrobili te dragi aby zamydlić oczy) przecież gdy były dragi w innych częściach nfs to przecież tam to się chociaż jechało nie tak jak tutaj kilka sekund.

Opublikowano

tak w ogóle zajebiście moim bmw m3gts kszdego jade jak psa raz na 10 wyśćigów byłem 2 a tak to 1 :D

wkońcu dodali coś na czym można dużo zarobić IGC

Nfs W : PLADAPL

Opublikowano

U was też tak wywala na dragach czy tylko mnie?

Już mi wszystko działa wystarczyło zresetować grę ;]

97500709145262096604.jpg

Opublikowano

Drag w Worldzie mi się podoba, ale tak jak panowie wyżej mówili, jest on zdecydowanie za krótki.

Gdyby były takie długie jak w MW lub U2 to byłoby super, a tak po prostu nie opłaca się ich grać.

Ja teraz sobie jadę dragi, zawsze byłem dobry w tym trybie.

Mam nadzieję, że EA podczas następnej aktualizacji usprawni trochę ten tryb i doda trochę dłuższe trasy.

Opublikowano

A mnie brakuje najbardziej ruchu ulicznego ;/// co to za wyscig na ktorym tylko patrzymy przez 10 sek na obrotomierz zeby dobrze wrzucic bieg i tyle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...