Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Oszustwo

Mrpaczo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema!

da mi ktoś linka do jakiegoś poradnika jak np kogoś oszukać np. coś podobnego że pisze z 1konta czy ma cos na sell ze daje mu pro itemy za to a z 2 czy nie chce kupic za coś.

Bardzo bym prosił o podanie jakieś sposobu albo linka jakiegoś dziękuje z góry!

Opublikowano

piszesz z jednego konta do jakiejś osoby np. cześć masz może na sell jakiś tam przedmiot daje tyle i tyle kasy np.

Cześć, masz może do sprzedania niebieską perłę?. Daje 200kk bardzo mi potrzebna.

Wchodzisz na to drugie konto w nowym oknie metina czyli po prostu odpalonego masz drugiego metina na kompie

i z tego drugiego konta piszesz do tej osoby. np.

Chcesz kupić niebieską perłę za 130kk?. Bo właśnie mi lotnęła z małży.

Wiedząc że np. na serwerze niebieska perła kosztuje hmm 100 kk ... :P

No i on jak chce kupić tą niebieską perłe to mu sprzedajesz bo on chce sellnąć tej pierwszej osobie w tym przypadku do Twojej drugiej postaci z której go chcesz oszukać.

On kupuje od Ciebie niebieską perłę, bo chce zarobić zauważ chcesz mu sellnąć jednym kontem za 130kk a drugim kupić za 200kk.

on kupuje, ty logasz tym i tym kontem i go oszukałeś.

Osobiście lepiej nie oszukiwać potem są nieporozumienia, reputację sobie tylko niszczysz.

ale mam nadzieje że pomogłem ;pl

liczę na like !:)

Opublikowano

CHODZI mi o poważniejsze itemy na tym sposobie co przedstawił TheGreat zarobiłem ponad 400zł z itemów więc szukam innego bo ten już znają wszyscy prawie i po 2 bardzo długo czasu zajmuje wkręcenie osoby a po 3 nie ma już itemka które gracze by nie znali i nie wiedzieli ze np stoi w pi**u więcej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...