Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zaproponuj karte graficzną :)

WiktoriaK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was pytanie, znalazla by sie karta do 500 zł na ,której bym mogła pograć np. w wiedźmina 2

Najlepiej NVidia albo Sapphire.

Procesor :Intel? Pentium ? 4 CPU 3.00 ghz 3.00 ghz

Płyta główna : Asus p5g41t-m lx

Zasilacz nie wiem ale 500 watów ma

QL4A4Sf.png

Opublikowano

Najlepiej daj SS zasilacza tzn naklejki na zasilaczu ;)

Jeżeli zasilacz dobry to polecam tą kartę:

http://www.ceneo.pl/16982013

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Syriusz załóż osobny temat, a nie wpychasz się w inny. Takich tylko trzeba tępić, ale bez zaangażowania kogoś z góry(zrobienie działu, nadanie moda odpowiednim osobom) nie uda się posprzątać tego syfu.

Ostatni raz się wypowiem. Na medium w FHD zagrasz na HD7770. Ta karta jest o 15% słabsza niż już leciwy HD6850, który ciągnie ją na high.

Opublikowano

Syriusz załóż osobny temat, a nie wpychasz się w inny. Takich tylko trzeba tępić, ale bez zaangażowania kogoś z góry(zrobienie działu, nadanie moda odpowiednim osobom) nie uda się posprzątać tego syfu.

Ostatni raz się wypowiem. Na medium w FHD zagrasz na HD7770. Ta karta jest o 15% słabsza niż już leciwy HD6850, który ciągnie ją na high.

Wiem że nie na temat, ale jak ja to robie że na 6770 HIS (po o/c) ciągne w full HD teksturki Ultra, cienie i inne duperele medium AA i MASA x2 i jakoś gram dobrze 30-45fps na singlu

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...