Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile osób online w danej firmie ?

Killer1918

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Interesuje mnie czy da się sprawdzić w której firmie (MMO,EIC,VRU) jest najmniej ludzi online.

Chodzi mi o serwer pl2 :) chciałbym dojść do takiej firmy gdzie bywa najmniej osób online i najmniej botów.

Opublikowano

Up @

Jeśli się na tym nie znasz to się nie udzielaj.Wiem, że da się sprawdzić ile osób jest na serwerze, ale nie żadnymi zbędnymi programami, ale przez źródło strony.

Proszę niech ktoś kto gran a pl2 napisze w jakiej firmie jest najmniej osób :)

Opublikowano

Up @

Jeśli się na tym nie znasz to się nie udzielaj.Wiem, że da się sprawdzić ile osób jest na serwerze, ale nie żadnymi zbędnymi programami, ale przez źródło strony.

Proszę niech ktoś kto gran a pl2 napisze w jakiej firmie jest najmniej osób :)

Człowieku sam się nie znasz! Chyba Ci napisał, ze się nie da. Sprawdzanie osób online na serwerze a online w danej filmie to jest różnica.

Po za tym jak wiesz to po co pytasz znawco?

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Opublikowano

Człowieku sam się nie znasz! Chyba Ci napisał, ze się nie da. Sprawdzanie osób online na serwerze a online w danej filmie to jest różnica.

Po za tym jak wiesz to po co pytasz znawco?

Czytaj ze zrozumieniem idioto ...

on napisał "Nie da rady tak zrobić, ogólnie to są programy, ale nie na poszczególne firmy." PO CO MI PROGRAMY DO SPRAWDZANIA ILOŚCI OSÓB ONLINE DEKLE ? SKORO TO MOŻNA NORMALNIE SPRAWDZAĆ....CHODZI MI O ONLINE W POSZCZEGÓLNEJ FIRMIE "ogólnie to są programy, ale nie na poszczególne firmy"

UP@ Proszę cię, nie udzielaj się skoro nie pomagasz bo zgłoszę cię za nabijanie postów.

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem idioto ...

on napisał "Nie da rady tak zrobić, ogólnie to są programy, ale nie na poszczególne firmy." PO CO MI PROGRAMY DO SPRAWDZANIA ILOŚCI OSÓB ONLINE DEKLE ? SKORO TO MOŻNA NORMALNIE SPRAWDZAĆ....CHODZI MI O ONLINE W POSZCZEGÓLNEJ FIRMIE "ogólnie to są programy, ale nie na poszczególne firmy"

UP@ Proszę cię, nie udzielaj się skoro nie pomagasz bo zgłoszę cię za nabijanie postów.

Brawo, proszę bardzo zgłaszaj ale tobie powinni wlepić warna...

Zaklinacz napisał "nie da się." Po za tym po tym " ogólnie to są programy, ale nie na poszczególne firmy." domyśliłbym się, że jak nie ma programu to pewnie też nie ma sposobu a jakby był to byłby na forach.

Killer myślisz, że jak znalazłeś sposób w tutorialach to jesteś fajny?

"zgłoszę cię za nabijanie postów." - proszę bardzo ;)

"Jeśli pięćdziesiąt milionów ludzi mówi głupstwa, nie przestają one być głupstwami." ~ Bertrand Russell

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...