Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Punkty Honoru

Gość Jekan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Osobiście dostałem ją mając 25 honoru. Od reportów pewnie to nie zależy gdyż znajomy również dostał od 25 lecz przyjaciela.

W każdym bądź razie gdy otrzymasz odznake to wyskoczy Ci coś takiego :)

honor.png

Opublikowano

Aby nie robić nowego tematu zapytam tutaj. Wyskoczyła ta animacja, spoko ale w grze nie widzę tego, co zrobić bym to widział :)?

Opublikowano

28 = honorable opponent, mam 35 teamworku i nie mam jeszcze zielonej, więc nie wiem

btw. może to jest tak, że możesz mieć tylko jedną wstążkę? ktoś mi tak powiedział, ale nie jest to sprawdzone info

Gold Member

nvm

Opublikowano

3d3b5f0ae7044a14890ae47.png

Mówili że od 20 ma być, cóż. Sam mam 22, ale nic z tego. Coś tam było mówione że nie można raportów dostać, i nic innego w tym stylu. Może dlatego?

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Punished - ukarany. Jeżeli zostaniecie ukarani przez trybunał to honor spada natomiast jeśli tylko was zreportują to nie ma najmniejszego znaczenia.

Gold Member

nvm

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No cóż, mój kolega ma 56 teamowork'ów i dostał zieloną przepaskę - sam mam 29 honorowych i mam czerwoną

nick - Grappes

A tak z ciekawości, widział ktoś inną przepaskę niż czerwoną :huh:

Opublikowano

Pewne jest jedno niema okreslonej liczbby za ktora dostaniesz wstege poniewaz punkty od kazdego ilcza sie inaczej od typa ktory rozdaje na lewo liczy sie niewiele natomiast od kogos rozwaznego naprawde duzo wiec mozesz miec 20 i dostaniesz wstazke albo a mozes ztez miec 40 pkt i nadal wstazki niemiec

Bez-nazwy_nwpsash.png

by me

Opublikowano

To wszystko jest zależne kto Ci to daje, np. dostaniesz 20 od znajomych, to tak jakbyś dostał 4/5 od normalnych graczy :)

Nie wiem jak oni to przeliczają, ale gdzieś, kiedyś ktoś z Riotu na streamie o tym mówił.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

@2UP

Ty tego nie widzisz , widzą to tylko przeciwnicy ;).

Nie prawda , ja mam od 23 punktów i widze u siebie wstązke .

Jeszcze było coś w tym stylu, że jak ktoś był banowany to tak szybko wstążeczki nie dostanie ;)

Byłem banowany 2 razy i wstązke dostałem błyskawicznie .:)

Opublikowano

@up gówno prawda

musisz mieć chyba 20 (np. honorowy przeciwnik) aby dostać wstążke, ale o ilości nie jestem pewien niech ktoś inny się wypowie

Gówno prawda - to zależy od kogo dostaniesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...