Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wlodekmt2 Zaprasza Ponownie ...

Wlodziu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam Na Server Ciagle dajemy cos nowego ^^

1. Potrzeba ulepszacze

2. Czeste eventy

3. Wlasny serwer Ventrilo

4. Kilku GM'ow ktorzy dbaja o atmosfere

5. 0 SH oraz MH

6. Za kase w grze oraz za medale bojowiec militar

7. Wyprawy do dt z GM'ami

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=75523

Dane:

Porty Hamachi:

!vip!

@vip@

#vip#

$vip$

%vip%

^vip^

(vip(

)vip)

(vip

*vip

123sa123

!vip

@vip

#vip

$vip

%vip

1kerio

2kerio

3kerio

4kerio

5kerio

Rej:

http://5.155.20.73/

Oczywiscie najpierw na hamachi nalezy wbic

Specjalnie w code Dla Mounthains

Hasło: 12345 (do kazdej sieci to samo)

Serwer Ventrilo

Dane:

IP: vt-serwer.pl

Port: 3152

SPol Jest Na Stronie

Administracja WlodekMT2

^^ Kliknij tutaj w dól ^^

"Narodowiec, nie nazista. Prawdziwy Polak - nacjonalista! Czołem!"

CaM

Opublikowano

Rekrutacja na gM już nie ma server świetny gm miły tylko szkoda ze kowal pali 80% szans na ulepszenie ale zwalił już 2 razy na+6 xD

76561198090890807.png

Opublikowano

SERWA ODRADZAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WLODEK NIE UMIE ZADBAĆ O BEZPIECZEŃSTWO KOMPA I PO TYGODNIU WSZYSTKO NA CO ZAPRACOWALIŚCIE PÓJDZIE SIĘ WALIĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

であるSpidoo

Opublikowano
SERWA ODRADZAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WLODEK NIE UMIE ZADBAĆ O BEZPIECZEŃSTWO KOMPA I PO TYGODNIU WSZYSTKO NA CO ZAPRACOWALIŚCIE PÓJDZIE SIĘ WALIĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hehe nesz szkoda mi cie nie umiem zadbać ?? hmm już mam przekierowane porty na firewall a hmm co do tamtego tematu to postaci nie straciłem sam je usunolem bo chciałem żeby było all od nowa zapytaj się Housa i innych ze mieli postacie tylko zrobiłem res acc

CaM

Opublikowano
Ta za tydzień tak samo zrobisz i będziesz tak samo gadać :)

nesz pierw się popytaj ludzi czy mieli postacie każda postać była tylko z mojej winy był kiedyś 1 gm który dal wam eq itemki na 75 nie wiem jak tobie ale yuura housa i valdis dostali

Jak coś to pisz na hamachi lub gg bo tak toja sobie posty szybko wbije ^^

CaM

Opublikowano
nesz pierw się popytaj ludzi czy mieli postacie każda postać była tylko z mojej winy był kiedyś 1 gm który dal wam eq itemki na 75 nie wiem jak tobie ale yuura housa i valdis dostali

Ja dostałem cos? chyba ci sie w c**pie poprzewracało! Yuura dostał żala, a house noze na 75, trzeba im bylo odebrac a nie ponad 1k minut na glownej postaci i z 300 na bocznych resetowac bo kurwa ty chcesz od nowa! 100% poparcia dla nesza, admin ZERO odpowiedzialnosci! Za tydz bedzie to samo "bo on chce od nowa"... Wierzcie mi, grałem tu od początku...

Opublikowano
Ja dostałem cos? chyba ci sie w c**pie poprzewracało! Yuura dostał żala, a house noze na 75, trzeba im bylo odebrac a nie ponad 1k minut na glownej postaci i z 300 na bocznych resetowac bo kurwa ty chcesz od nowa! 100% poparcia dla nesza, admin ZERO odpowiedzialnosci! Za tydz bedzie to samo "bo on chce od nowa"... Wierzcie mi, grałem tu od początku...

Z tego co wiem oni te itemki wydropili może się myle ale to im trzeba było skasować konta... I to nie pierwszy raz konta poszły się walić z twojej winy :) Jeszcze raz odradzam !

Po kija mam ci na gg lub hamachi pisać.... Postaci i chęci i tak nie odzyskam a tu przynajmiej pomoge tym ludziom, których może spotkać to samo....

であるSpidoo

Opublikowano

nesz1 ma calkowita racje , po postawieniu nowych sieci mialem POSTAC z ~50lvl a mialem 2 49 i 81 i eq niezle . Potem res acc to juz duzej roznicy mi nie robilo i tak nic juz nie mialem . Ale teraz sa co kilka min resety serwera , latasz po mapie jak glupi za bossem zaczynasz lac i nagle reset albo po ubiciu chwile , wracasz dropu nie masz , bossa nie ma i lipa . "Czeste Eventy" ? Chyba 1 od tygodnia byl to troche za malo ... Wyprawy z GM do DT ? Nigdy chyba takiej nie bylo . Wczesniej serwer polecalem jednak calkowicie sie zmienila sytuacja w tej chwili jestem na nie .

Opublikowano

Nie pasi to nei graj ja cie nie namawiam a co do tych resow peszek ja nie jestem sam w domu i czsami siostra cos sciaga z neta jak masz problem dzieciaku to wejdz na taka strone zal.pl i tam sie wyzal czy cos bo smieszny jestes

CaM

Opublikowano

wlodzu cepie wyzywasz mnie od dzieci a jestes w moim wieku :) tak oni te itemki wydropili, bo gdy lezaly na ziemi to byly z ich napisem na ziemi z metka 90... Grajcie jak chcecie, za kilka dni pozegnacie sie z postaciami :D

Opublikowano
wlodzu cepie wyzywasz mnie od dzieci a jestes w moim wieku :) tak oni te itemki wydropili, bo gdy lezaly na ziemi to byly z ich napisem na ziemi z metka 90... Grajcie jak chcecie, za kilka dni pozegnacie sie z postaciami :D

Nie no widać twoje doświadczenie na priv śmiać mi sie chce od kiedy z metka 90 leca bronie na 75 army na 66 leca ale nie zbroje pośmiać sie można z takich ^^

Piszcie Dalej temat mi podbijacie Thx ^^

CaM

Opublikowano

Nie ma sprawy :) za spam zaraz ci mou zamknie temat :)

zresztą grałem na privie chińskim nie hamachi gdzie dropiły bronie na 75 z tego bossa co leci z metka 90 lvl...

a tak wogóle to 2 osoby te itemy miały i tyle.... A ty all saksowałeś :)

であるSpidoo

Opublikowano

Co wy macie do tego servera. Server jest spoko a nieraz potrzeba reset postaci, można wtedy być w top 3 :D.

Wlodziu masz spoko serva.

P.S. Tylko szkoda że nie ma naboru na GM'a.

Opublikowano
Nie ma sprawy :) za spam zaraz ci mou zamknie temat :)

zresztą grałem na privie chińskim nie hamachi gdzie dropiły bronie na 75 z tego bossa co leci z metka 90 lvl...

a tak wogóle to 2 osoby te itemy miały i tyle.... A ty all saksowałeś :)

Hmm nesz jak nie edytowałeś mobów itp w navicat to nie dropia bronie na 75 tylko z Opon dropia bronie na 75 poczytaj trochę poradników jak chcesz dalej tak pisać

CaM

Opublikowano

ja tam serwer polecam ... gm-owie wporzadku znają się na rzeczy ... nie ma cie co stękać o gm-a bo i tak nie dostaniecie

; p ... mi się podoba :)

pozdro by. G0d : >

Opublikowano

WlodeK << to twoj nick w grze na ktorym masz GMa. Po rozbiciu metka 90 wypadło mi to co zawsze (szajc) + stalka dla sury i pojawiles sie TY (WlodeK) z tekstem "gz stalka". Bylem zdziwiony bo z metkow 90 nie dropia stalki, i ci to powiedzialem ale ty zaprzeczales ze dropia wiec nie pier**l mi tu o znajomosci gry. Im wydropily te bronie z metkow 90, po cym tez pojawiles sie TY z gratulacjami. Wiadome, ze podrzucałes te itemki pod drop z metkow a potem burzyles sie skad my to mamy... n/c

Opublikowano
WlodeK << to twoj nick w grze na ktorym masz GMa. Po rozbiciu metka 90 wypadło mi to co zawsze (szajc) + stalka dla sury i pojawiles sie TY (WlodeK) z tekstem "gz stalka". Bylem zdziwiony bo z metkow 90 nie dropia stalki, i ci to powiedzialem ale ty zaprzeczales ze dropia wiec nie pier**l mi tu o znajomosci gry. Im wydropily te bronie z metkow 90, po cym tez pojawiles sie TY z gratulacjami. Wiadome, ze podrzucałes te itemki pod drop z metkow a potem burzyles sie skad my to mamy... n/c

valdis czy jak nie pamietam ^^ po 1 na priv leca stalki z metkow 90 zgodze sie ale nie leca bronie na 75 ,bronien a 75 leca z opon pozdro ^^

a co do serva Serv ruszy W Godzinach wieczorowych z rankingiem i innymi teraz zrobie serv bardziej dla zabawy zmienie ceny w sklepach

wiec dalej zapraszam A i sorki ze serv off ale musialem cos zrobic postacie jak byly tak beda

CaM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...