Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dział] Dragon ball Online

ScoTube

Dbo  

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz aby dzia? Dragon ball zosta? dodany ?

• Tak
      32
    • Nie
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, dzisiaj wpadłem na pomysł aby na MPC pojawił się nowy dział o nazwie "Dragon ball Online" no bo czemu nie ? Gra się rozwija w bardzo dobrym tempie, wielu polaków w nią gra, Cheaty są tworzone bo już spotkałem kilka przypadków. Pewnie wielu będzie na nie ze względu na język. Jeżeli jak już ktoś nie chce grać na języku chińskim to instaluje English Patch ja aktualnie tworzę Polish Patch ale to na końcu

:)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Zastanawialiście się kiedyś czy gra o grafice podobnej do BT będzie dostępna na PC? I czy gra o tematyce Dragon ball będzie grywalna przez internet? Akira spełnił i pierwsze i drugie pożądanie.

W grze do wyboru mamy 3 klasy - Majin, Human oraz Namek. Do każdej klasy przypisane są profesje - Mag, Wojownik + dodatkowo od 30 lvl każda z profesji kształci się w jednym z 2 kolejnych kierunków.

Dodatkowo Grę zaczynamy jako dziecko a po 30 poziomie wykonujemy zadanie na dorosłość i przemieniamy się w dorosłą osobę !

Dodatkowo w grze nie zabrakło Dungeonów są wykonane z głową i dokładnością.

Nie zabrakło także takich rzeczy w grze jak pływanie czy latanie, Autor gry zapiął grę na ostatni guzik.

Co do wielkości mapy jest ona duża.

A teraz najważniejsze questy - zostały one tak zrobione aby nie nudziło się w grze ani minuty, Są w grze questy Fabularne czyli jak w starym dobrym Anime Dragon ball.

Mamy także możliwość przemienienia się w Super Wojownika (SSJ) czy też Kaioken.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

www.youtube.com/watch?v=8UmIH4sULfI

Dobra teraz najważniejsze Screeny z Polish Patcha :

0vcf3h.jpg

d32a8n.jpg

drqogg.jpg

Zapraszam do wypowiadania się : )

///Edit: Gra nie jest typu Via www, Tylko to jest MMORPG.

///edit2 : Co do Cheatów

Jest taki cheat jak kiedyś w Metinie "Easy-Metin"

Jakiś miesiąc temu trafiłem na tego bota na chińskim lub tajwańskim forum, Cheat ten zdobywa doświadczenie za nas "Expi".

Jest też tworzony speed hack i aoe przez niemca z Epvp.

Spotkałem także w grze Argentyńczyka który używał bota który zbiera drop po całej mapie, ale niestety nie umiałem się z nim zbytnio dogadać(bardzo słabo używał języka Angielskiego).

Jak dokończę ten Polish patch to zabiorę się za pisanie Cheata.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jestem jak najbardziej na tak <3

Razem ze Sco mieliśmy mieć zamiar grać, lecz udało mi się tylko wbić do okna logowania i mi błąd wyskakiwał : d

Dużo skilli, wszystko można zobaczyć na filmiku. :ninja:

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

Ty jesteś przeglądarkowy chyba.

Obejrzyj filmik lub zobacz screeny na necie zanim coś napiszesz.

Grę trzeba ściągnąć, dla mnie nie było to łatwe, bo raz było 900kb/s, a raz 10-100kb/s.

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

Mimo tego, że gra jest po chińsku, to wielu polaczków w to gra, też w to grywam bo Sco pokazał stronke.

Oczywiście jestem na Tak, ale mam nadzieję, że jako pierwszy stworzyłbyś poradnik pt. "Jak zagrać w Dragon Ball Online", bo chińską stronkę tej gry ciężko znaleźć :D.

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Oczywiście że w dziale tworzył bym poradniki do tej gry. A co do języka to napisałem wyżej i podałem screeny że wkrótce udostępnię Polish Patch.

Opublikowano

Główne pytanie haxy do gry są ?

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Widać że nie przeczytałeś nawet początku. Gra posiada cheaty spotkałem już kilka przypadków.

Spotkałeś, ja spotkałem lampe aladyna, tylko miałem problem z życzeniami.

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Spotkałeś, ja spotkałem lampe aladyna, tylko miałem problem z życzeniami.

Jak masz zamiar pisać tak idiotyczne posty to proszę wyjdź z tematu i nie spam.

Topic ; Cheaty są i to od dawna, tylko trzeba chęci aby je znaleźć albo zrobić :)

Opublikowano

Ogólnie nie przepadam za tym anime ale w grę fajnie się gra bo jest taka kolorowa i wesoła ;s Ja jestem na tak, tylko pewnie większość Polaków i tak korzysta z tej polskiej strony DBO.

elo jak tam rzycie?

Opublikowano

//Gra nie jest Via www.

To neutral, bo wielu ludziom nie będzie się chciało ściągać.

Jak już to do Inne MMO, ale ja neutral z przychylnością na nie.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Hahahahahahhahahahahahahhahhahah xD

Rozjebałeś system, "To neutral, bo wielu ludziom nie będzie się chciało ściągać" haha

To wyjebmy gry typu Minecraft, Metin, Combat Arms bo kurwa nie wszystkim chce się to ściągać..

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

To teraz dowaliłeś. To że tobie nie chce się ściągać to nie znaczy że innym. Ocenia się grę a nie czy się chce ściągać czy nie -.-

Opublikowano

Na tak :D

Może mi ktoś podesłać linka do ściągnięcia i polskiego patcha ?

Link na pw łap. A co do Polskiego patcha to go tworzę więc poczekaj do poniedziałku to udostępnię go.

Opublikowano

Gra się ciekawie prezentuje, a że za młodych czasów nie mogłem bez tego żyć jestem na Tak.

Zacząłem dzisiaj grę i naprawdę fajna jest, nie to co innego MMORPG, ma w sobie to coś innego. :P

Tylko najbardziej denerwują te krzaczki. :D

Nie wiem czy da się to w ogóle spolszczyć, bo Quest'y są na serwerze, więc raczej quest'ów się nie da spolszczyć, bynajmniej tak wyczytałem. :P

Mam nadzieję, że się mylę i że jestem w błędzie. ;)

Jak coś gram na 2 świecie i można mnie spotkać pod nickiem xKaMaSx . ;)

btw. Z tego co wiem wersja angielska ma wyjść podobno pod koniec tego roku. :P

@Edit

Małe info z oficjalnej strony :

The English Patch is a tool that may be used to translate the majority of the game's UI (user interface) elements. This is not a complete translation of the game however and, due to how the patch works, it cannot translate the following:

- Skill names and effects

- Item names and item stats

- Monster or NPC names

- Quest text

- Messages sent by other players in a different language

- Anything else that isn't the UI that I may be forgetting

xKaMaSx

exMod

Memory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...