Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] MannCo

doniugs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chciałem kupić klucze, ale nie wiem czy opłaca sie kupować klucze i otwierać normalne skrzynki. Tu moje pytanie czy sa jakies inne skrzynki i jak je zdobyc ( nie chodzi o np. #30 ) i klucze do nich. Zależy mi na dropie czapek ( najlepiej nowych ) ze skrzynek. Z góry thx za odpowiedzi daje +++++++++++ :D

Opublikowano

Jeżeli chodzi Ci o drop normalnych czapek to lepiej Ci już je kupić normalnie, a nie otwierając.

Inne skrzynki.. nie ma aktualnie (tzn. są, ale tylko jeżeli ktoś nie włączał do tej pory tf'a np. od czasu update z meet the pyro), występują na jakieś eventy, typu święta itd., a klucze tylko ze sklepu mann co albo od innych graczy.

Opublikowano

Ze wszystkich. Teoretycznie unsual powinien wylecieć na 100% przy ok 25 odpakowaniach. Ale się nie opłaca i tak. D:

Twoja najgłupsza wypowiedź do tej pory :O

Szansa na unusuala wynosi 1%, czyli statystycznie 1 unusual na 100 skrzynek.

Przy 25 skrzynkach szanse są nikłe, na pewno nieporównywalne do "100%".

Poza tym nigdy nie ma 100% pewności, nawet otwierając 300 skrzynek.

Opublikowano

Nie rozumiesz słowa teoretycznie? Jeśli nie ma się pecha to przy ok. 25 skrzynkach powinien wylecieć unsual. Ale jeśli się ma to nie. Otwierając 300 skrzynek (co jest kompletnie nie opłacalne) można być pewnym, że wyleci unsual. Ale może trochę przesadziłem z tym 100% ;p

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Nie rozumiesz słowa teoretycznie?

Teoretycznie ? praktycznie

W teorii możesz otworzyć 300 mln. skrzynek i nie dropnąć, 100% szansa będzie dopiero przy ? losowaniach.

A praktycznie 25 skrzynek to IMO wciąż za mało, wywnioskowałem po zabawie symulatorem. Opłaca się otwierać min. 50 skrzynek i skończyć po pierwszym unusualu.

Opublikowano

Teoretycznie unsual powinien wylecieć na 100% przy ok 25 odpakowaniach

kFf6q.jpg

"Teoretycznie" to unusual może Ci wylecieć z 1 skrzynki a może nie wylecieć z 500 skrzynek, a statystycznie powinieneś mieć jednego na 100 bo masz 1% na jego drop.

I nie, nie jest prawdą, że nie opłaca się ich otwierać, sam jednego otworzyłem z 27 skrzynki, a sprzedałem za 2 budsy. (green energy sola na snajpera, głupi efekt na snajpera, dlatego taki tani, chociaż i tak gościu, który to kupił troszkę przepłacił ;p)

Opublikowano

Może nie zbaczajmy z tematu? Jeśli macie zamiar dalej mnie flameować to zapraszam na pw.

@down

Skoro nie zbaczajmy z tematu, to może nie powielajmy odpowiedzi Hinara? Bo z tego, co widzę on już mnie poprawił.

0eab14ddf550.png

Opublikowano

A czy my zbaczamy z tematu?

Temat jest ogólnie o mann co czyli o skrzynkach, kluczach, czapkach (czapka mann co) i wszystkim co jest z tym związane, a unusuale są związane ze skrzynkami, zresztą nawet autor zadał pytanie dotyczące otwierania skrzynek, a my poprawiamy tylko Twoje bzdety.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...