Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miałby ktoś pomysł?

Arcil

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, od jakiegoś czasu gram na pewnym PBFie ( grze play by forum). Ostatnio natknąłem się tam na coś i nie mogę nic wymyślić, dlatego proszę o pomoc tutaj. Mianowicie: moja postać dostała misje, aby chronić pewną dziewczynę, ale ta dziewczyna nie może się o tym dowiedzieć. Nie wiedziałem gdzie ona jest, więc spytałem pewnego człowieka o nią. Z mojego opisu nie wiedział o kogo mi chodzi, dlatego za pomocą jednej z moich umiejętności przemieniłem się w dziewczynę, aby pokazać mu jej wygląd. Wtedy niespodziewanie pojawiła się owa dziewczyna, była zdziwiona jak to zrobiłem, zapytała czy jestem jej fanem czy jakimś cyrkowcem czy coś. Muszę coś wymyślić i jej odpowiedzieć, nie może się dowiedzieć o tym, że mam ją chronić z ukrycia.

Miałby ktoś jakiś pomysł?

37496916.png

Opublikowano

musisz ją trochę zbajerować tak aby nie mogła się domyślić że ją chronisz.

zrób coś z tym cyrkowcem że ją bajerujesz ;>

i że masz takowe zdolności ;>

lepszeego pomysłu nie mam a tekstu sam nie ułożę bez pomocy bo jestem w tym mało obeznany .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...