Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Red Dead Redemption PS3

Naklohaha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak zdobyć ubrania masz napisane przy ubraniach....

Mapa którą wkleiłeś to wskazówka gdzie szukać skarbu, po odnalezieniu dostajesz kolejną

Co do cheatów to nie wiem, gra jest tak prosta że ich nie potrzebowałem

819531478353821175209.gif

Opublikowano

dzięki wielkie

Ja takze przeszedłem gre bez cheatów ale jesli ukonczyłem to lubie sie pobawic :)

Tyle takze wiem ze ubrania jak zdobuc pisze ale nie ma jakis filmikow jak zdobyc te bez misji te całkiem zakryte

Opublikowano

dzięki wielkie

Ja takze przeszedłem gre bez cheatów ale jesli ukonczyłem to lubie sie pobawic :)

Tyle takze wiem ze ubrania jak zdobuc pisze ale nie ma jakis filmikow jak zdobyc te bez misji te całkiem zakryte

oczywiście nie wpadłeś na pomysł żeby wpisać sobie w google czy inną wyszukiwarkę tytuł gry i poszukać...

http://red-dead-redemption.pl/kostiumy

jeśli chodzi o kody to zarejestruj się w Rockstar Social Club i nic nie będziesz musiał wpisywać tylko z poziomu gry będziesz mógł kilka włączyć

Opublikowano

jeśli zależy Ci na trofeach to oczywiście z kodów nie korzystaj bo pucharki będą zablokowane

Jeszcze jedno pytanie co to byla za misja i gdzie sa te kryjowki w tym USA bo ja ciemny jestem xD?The Last Enemy That Shall Be Destroyed?

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie co to byla za misja i gdzie sa te kryjowki w tym USA bo ja ciemny jestem xD?The Last Enemy That Shall Be Destroyed?

kryjówki gangów? - sprawdź ten link do polskiej strony RDR, masz tam mapę na której masz pokazane kryjówki

ta misja to chyba jedna z ostatnich jak nie ostatnia z udziałem Johna, dość spora grupa napada na dom dziadka( o ile dobrze pamiętam) początkowo John sobie z nimi radzi ale koniec końców zostaje zabity

btw. jak juz przeszedłeś całość to polecam kupić dodatek Undead Nightmare, daje on dużo frajdy zwłaszcza jak sie lubi klimaty zombie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...