Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Pliki serverowe

piwko007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, nie wiedziałem gdzie to napisać więc dałem to tu ! : )

Tak więc od nowa:

Cześć, pamięta jeszcze ktoś pliki serverowe by rain ? chodzi mi o stare które było z 2-3 lata temu *(wtedy miałem priva )* i robienie servera było łatwe itd. a teraz jakieś pongi zmieniać klienty bo broni nie widać itd. tak więc ma ktoś jeszcze te pliczki ? : >

Chciałbym postawić server dla mnie i kolegów z klasy ^^ || Spolszczenie do klienta z 2008 i cisniemy a nie pongi srongi debilongi itd. xD

Limit lajków za te pliczki ^^

||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Jeżeli zly temat to nie dawać - ; / nie wiedziałem gdzie napisać :D

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/562286-dlreupload-plikow-serwerowych-raina/

Proszę, tylko ostrzegam. Ty uważasz że są najlepsze ale one nie mają żadnego zabezpieczenia ani żadnej stabilności. Także ja bym poza kolegami nikogo na ten serwer nie zapraszała :P

Co do pobierania, musisz sobie założyć konto na speedy, jak nie wiesz jak zrobić darmowe konto premium to wyślij mi na pw twojego maila.

Pozdrawiam.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/562286-dlreupload-plikow-serwerowych-raina/

Proszę, tylko ostrzegam. Ty uważasz że są najlepsze ale one nie mają żadnego zabezpieczenia ani żadnej stabilności. Także ja bym poza kolegami nikogo na ten serwer nie zapraszała :P

Co do pobierania, musisz sobie założyć konto na speedy, jak nie wiesz jak zrobić darmowe konto premium to wyślij mi na pw twojego maila.

Pozdrawiam.

Znasz się na robieniu serverów na tych nowszych plikach ? : >

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...