Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.5]MjCraft

Stande

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg MjCraft

Kto będzie najaktywniejszy w teacie odbedzie się losowanie na VIP'a !

Info.png

strzalka.gif TYP: WojnyGildi + Survival Games

strzalka.gifSloty: 25

strzalka.gifIP: cyc.ownserwer.pl:8817 lub mjcraft.gomc.pl

strzalka.gifPotwory: ON

strzalka.gifZwierzęta: ON

strzalka.gifPvP: ON

strzalka.gifPremium: OFF

strzalka.gifNether: ON

strzalka.gifBialaLista: OFF

Admin.png

benido6 steamy12 Grom4

pluginy.png

Wszystkie idealnie skonfigurowane i dobrane podany typ serwera WojnyGildi + Survival Games !

InfoDOt.png

Dodano poradnik dla początkujących , działa Survival Games , lagi zostały opanowane , zbudowano arene spleef !

Mała Zapowiedz :

Witam chciałem przedstawić nasz serwer w małej zapowiedzi miłego czytania !

Na początek : posiadamy plugin Survival Games aby umilić wam grę i aby nie było wam nudno , jest także plugin EpicBoss czyli \"\\Bossy\\\" z których po zabiciu wypadają nagrody głównie diaxy , enchant miecze i miksturki ! Bosy będziemy spawnować co 2 dni o : 15.00 i 20.00 .

Jest także wprowadzona ekonomia na serwerze gildie są płatne p aby nie powstawały gildie że się zaraz rozpadnie. Założenie gildi kosztuje 2000 talarów i są sklepy aby łatwiej zebrać pieniądze na gildie i rozwijać się !

Forum Serwera : Podana w grze !

Opis Bossów :

DyktatorZombie :

Hp: 600Atak: 10Skills : super skok , teleport , szybkość 1 , mały spawn zombie , efekt ogniadrop : 2/5 diaxów , 16 Mięsa , itp...Charakterystyka : Bardzo duży boss , najlepiej bić go z łuku i się do niego nie zbliżać , gdyż zabiera dużo dmg ! Ma mało życia , więc nie trzeba dużo osób aby go zabić pamiętaj aby się do niego nie zbliżać !!!

MamuskaPajak :

Hp: 2000atak: 6skills : super skok , szybkość 2 , dragon , atak piorunami , spowolnienie i jedna ukryta mocdrop : 4/7 diaxów reszta tak jak u zombieCharakterystyka : Mały boss , najlepiej bić go z bardzo dobrego miecza , nie trzeba mieć dobrego uzbrojenia , aby go zabić , gdyż zabiera mało dmg . Nie opłaca bić się go z łuku , gdyż jest mały i zwrotny.

GrubaSwinia :

Hp: 5000atak:12skills : super skok , szybkość 1 , atak piorunami , spowolnienie , dragon , 3 ukryte moce , efekt zaciemnienia obrazu , efekt przejścia przez portaldrop: 10/20 diaxów + 1 miecz 5 Sharpness 2 Knockback 2 Fire Aspect
Charakterystyka : Wielkościowo średni boss , lecz bardzo silny ! Aby go zabić musicie mieć grupkę przynajmniej 4 ludzi , gdyż ma bardzo dużo HP ! Drop z niego jest bardzo duży.

SuperPrima :

Hp : 10000atak: 16skills : super skok , szybkość 1 , atak piorunami , spowolnienie , dragon , 3 ukryte moce , efekt zaciemnienia obrazu , efekt przejścia przez portal
drop : 32/64 diaxów + 2 miecze 5Sharpness 2 KnockBack 2 FireAspectCharakterystyka : Gdy bijesz ją sam ? NIE MASZ SZANS ! Musi bić ją cały serwer ! Jest spawnowana tylko na eventy -,- jest najlepsza , najsilniejsza , najgroźniejsza i najstraszniejasza.

Scenery z Serwera :

Spawn :

2518052012-10-17_165545.png

2518072012-10-17_165556.png

2518092012-10-17_165627.png

251727grafa.jpeg

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SERWER DNO

bossy ukradliście mi ! ja je robiłem

zapowiedź też kradziona !

mapa podejrzewam , że także :P

anty reklama w drodze

2685090323.png

Zaje**sty nie ? :D

Opublikowano

Nie lepiej ustawić automatyczny spawn bossów co np: 3h ?

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

no pomyślimy nad tym pomysłem dzięki za pomysł ! no i zapraszam !

MCnieb to ty nas chciałeś oszukać doszliśmy do twojej sieci serwerów i usłyszałem od twojego współwłaściciela że chcesz nas oszukać i na nas zarobić , a mapa jest budowana pluginy robione przeze mnie i nic nikomu nie ukradłem ! Zapowiedz all było robione przezemnie !

Opublikowano

przepraszam , że sie znowu wtrącam

ale już nie moge ... przyznaj się , że te bossy ja robiłem ... -,- staty ... nawet nazwy kur** są moje !

możecie ich używać ale nie kłamcie ludzi !

proszę o przyznanie się -,-

na serwer wbije z kolegami ... ehh...

2685090323.png

Opublikowano

Serdecznie nie polecam ! Silnik wzięty , że się tak wyrażę z dupy ... lagi nie ziemskie ... bany za nic ... bossy kradzione ! :D

2685090323.png

Opublikowano

Serdecznie nie polecam ! Silnik wzięty , że się tak wyrażę z dupy ... lagi nie ziemskie ... bany za nic ... bossy kradzione ! :D

słuchaj ja nikogo nie okradłem ty nas oszukałeś wiec miej pretęsie do siebie !
Opublikowano

@up spytam się ostatni raz ... w jaki sposób was oszukałem ?! co wam ukradłem ?! i poproszę o dowód ...

wbij skype pogadamy ...

2685090323.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...