Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy tak trudno pójść i sprawdzić ?

My tu nie uprawiamy wróżbiarstwa .

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Skąd mamy to wiedzieć? Nie potrafisz nic sam sprawdzić? Na allegro nie znalazłeś telefon poniżej 8 stów, kiedy inni znaleźli za niecałe 7. Siedź w domu i czekaj, bo przecież lepiej jest czekać 20 godzin na odpowiedź, prawdopodobnie od osoby z drugiego końca kraju, że u niego w Media jest, zamiast podnieść tyłek, ubrać się i pójść sprawdzić...

Jest jeszcze coś takiego jak telefon kontaktowy, e-mail. Tak trudno jest napisać/zadzwonić?

Nie jest to hejt, ale jak czytam komentarze wyżej, to paść ze śmiechu można...

Skoro jest taka wybredna, to kup jej 3310 i niech się cieszy, że ma super klawiaturę, retro wyświetlać i będzie taka "słit hipsterska", albo niech sama się gdzieś ruszy...

7m9a.png

Opublikowano

Jutro jadę do mediamarktu ale ktoś może wiedzieć. Nie chcę tam jechać na marne. Jak tam nie będzie to desire z odpada bo na allegro są ale ponad 1000zł. Jest co prawda za 600 ale płatność z góry i Ci kartofla wyślą.

Opublikowano

Jakie kartofle człowieku, nie wiem czemu ludzie są aż tacy naiwni, zobacz ile osób już je kupiło, jakoś nikt nie marudzi.

Opublikowano
Jutro jadę do mediamarktu ale ktoś może wiedzieć. Nie chcę tam jechać na marne. Jak tam nie będzie to desire z odpada bo na allegro są ale ponad 1000zł. Jest co prawda za 600 ale płatność z góry i Ci kartofla wyślą.

Pierdolisz jak moja 80 letnia babcia...

Allegro to jest normalny sklep tak jak każdy inny -.-

Gdyby Cię oszukali zgłaszasz to na policje lub do allegro ale i tak od kilku lat mnie i moim

znajomym nigdy nic się takiego nie przytrafiło a ty spinasz wora o jakieś kartofle ;O

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

A nawet jak przyjdzie to był telefon za 600 i pisało "dostawa do 30 dni". I kurde za miesiąc przyjdzie. Dzisiaj jadę to mediamarktu jak nie będzie to wtedy będziemy się martwić.

Opublikowano

Jak coś nie czytałem co pisaliście wyżej moje propozycje to :

-Neo V

-Samsung galaxy mini

-samsung galaxy ace 2

Jak mi coś jeszcze do głowy przyjdzie to napisze :)

2512d09ed83a816497ec57c.png

Opublikowano

Byłem w mediamarktcie i nic zero htc. W innych były htc ale tylko desire c. Co o nim powiecie?

Siostra se również upatrzyła takie:

1. Samsung GT-S 5300 Galaxy Pocked

2. Samsung GT-S 5360 Galaxy

3. Samsung GT-S Galaxy Mini 2

4. Samsung GT-S 5660 Gio

Tak tam pisało. Co o nich powiecie?

Opublikowano

Posiadam Gio i mogę powiedzieć że na samym początku wszystko śmigało jak trzeba ale po roku użytkowania i nie formatowania go, telefon strasznie zwolnił. Dosyć częste ścinki itp. Następną rzeczą jest jego słaby procesor... O nowościach w Google Play można tylko pomarzyć :/ Następną rzeczą jest brak 4G, niestety ale jeśli siostra będzie posiadać internet w sieci play to niestety telefon wyciągnie max 1.70 mb/s i do to tego przy pełnym zasięgu i w nocy :( Także o szybkim działaniu np. Google Play lub Facebooka też można pomarzyć :/

Gdybym miał polecać telefon to tylko LWW :)

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

Sorry, ale muszę to napisać... Jesteś popierdolony dziwny i gówno wiesz... Ta druga aukcja, którą ktoś podał ma płatność przy odbiorze, ale po chuja sprawdzać. Lepiej się wyżalać, że kartofle przyślą... A jak!

Poradnik dla Cb:

2qjaxv.jpg

Klikasz: Wszystkie opcje

c5546h.jpg

I magicznym sposobem jest płatność przy odbiorze... Tak trudno?

@up

Good job! iPhone 3 ma klawiaturę qwerty?

Ps. Na allegro kupiłem jak i sprzedałem kilka(naście/dziesiąt) telefonów i nie tylko... NIGDY mnie nie oszukano a na łącznie 2 kontach (moje i rodziców) przeprowadzono ok. 1000 transakcji

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Spokojnie spokojnie ja na wszystko patrzę.

P.S

Rozumiem Cię ja też chętnie bym niektórych skomentował (nie chodzi mi o ten temat) ale chcę utrzymać 0% warna.

Ale allegro allegrem na razie jesteśmy przy tych co podałem:

Byłem w mediamarktcie i nic zero htc. W innych były htc ale tylko desire c. Co o nim powiecie?

4. Samsung GT-S 5660 Gio

I ja bym ten temat chętnie zakończył ale siostra wybrzydza ja bym już dawno coś wybrał.

Opublikowano

Mocniejsze gry nie pójdą (np. Mass Effect) ale takie angry birds jak najbardziej.

Ja mam zoptymalizowane dead space i świetnie działa.

PS. Android Market zawsze wyświetla ci gry, które pójdą na twoim telefonie.

pewdiepie fan :3

Opublikowano

No spoko.

Nie przepadam za HTC (chodź sam posiadam telefon, który jest tworzony z tymi samymi częściami - ZTE Blade RBM)

Co do Szajsungów Samsungów

+ 4gb wbudowanej

- Zaledwie 256ramu (mało jak na nasz standardy)

+ Najlepszy procek z podanych o 32MHz

+/- średnia ilość ramu

+ 512ramu

+ 4gb wbudowanej

- mniejszy ekran

4. Samsung GT-S 5660 Gio

Teoretycznie to samo co nr 2...

Patrząc na parametry to bierz mini.

Żaden z powyższych nie ma klawiaury

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

No telefon nie mój więc nie będę ściągał jakichś super hiper ale angry birds jak najbardziej. Ew. nyan cat :P .

Więc kontynuujcie.

4. Samsung GT-S 5660 Gio

A jeśli chodzi o szajsung galaxy mini 2 to jeśli chodzi nie o parametry to jaki jest?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...