Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info] z FB

kojot0093

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak się dobrze przyjrzeć to widać napis "Laser Module" czyli "Moduł Laserowy"....Jakieś pomysły do czego on może służyć?:P

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

Witam pilotów, oprócz tego co znalazłem do tej pory, ja także dostał ten plan przeciekły pod kątem jednej z części. Wygląda jak jeden z systemów, które można ustawić na asteroidy!

Znowu coś do składania będzie pewnie wg. mnie. :P

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Powoli robi się z DO Battlestar Gallactica...:D

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

Z tymi Asteroidami będzie tak jak z Hitaciem....xxxxxxx hp xxxxxx osłon,bijące po 180k i żeby to ubić to trzeba przelecieć 3 mapy

37be2935.png

Opublikowano

No ale jeżeli ten niby laser ma być do Astroidy to może będzie trzeba stać i wydobywać surowce np...Nie mam pomysłu co może z tego być

37be2935.png

Opublikowano

Powoli robi się z DO Battlestar Gallactica... :D

przecież battlestar galacitica ma kilka miesięcy a darkorbit dawno temu, jeżeli coś to odwrotnie

po prawej dolnej stronie obrazka jest taka ikonka, ona mi się kojarzy z precyzją,

niewiem co to jeszcze może być

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

przecież battlestar galacitica ma kilka miesięcy a darkorbit dawno temu, jeżeli coś to odwrotnie

po prawej dolnej stronie obrazka jest taka ikonka, ona mi się kojarzy z precyzją,

niewiem co to jeszcze może być

po lewej :P

sygnacu.jpg

Opublikowano

Za asteroidke będzie się coś dostawać.. tyle powiem bo tyle mogę a to co więcej wiem to dla siebie =]

Przekonacie się sami jak wejdzie do gry..

Podziwiam CMów, którzy po 5000 razy dziennie odpisują na to samo pytanie.

userbarcopy.png

Opublikowano

po lewej :P

tak chodzi mi o lewy dolny róg, nikt nie jest bezbłędny

a całkowicie po lewej stronie jest jakiś tekst ale nie da rady go rozczytać, może ktoś ma jakiś dobry to powiększania, bo standardówki sięnei nadają:

Jedyne co tam rozczytuje to:LASER MOCOLE MOGOLE niewiem coś na mo

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

Za asteroidke będzie się coś dostawać.. tyle powiem bo tyle mogę a to co więcej wiem to dla siebie =]

Przekonacie się sami jak wejdzie do gry..

Podziwiam CMów, którzy po 5000 razy dziennie odpisują na to samo pytanie.

Ależ ty odkrywczy - coś się dostanie :D chyba event na tym polega ?? -.- tyle powiesz bo tyle wiesz leszczyku :D

sygnacu.jpg

Opublikowano

Ależ ty odkrywczy - coś się dostanie :D chyba event na tym polega ?? -.- tyle powiesz bo tyle wiesz leszczyku :D

Żebyś się nie zdziwił...

Po co mnie wyzywasz? Koledzy ci teksty dają flaxiku z pl1 ?

userbarcopy.png

Opublikowano

Moim zdaniem to będzie coś typu pet, w co trzeba będzie dawać uri/levelować to, żeby był z low na medium i z medium na high:D

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Nie ważne co to, ważne że coraz więcej dodają gówna które albo mało pomaga albo robi z tych co już srają urką takich co się ich ujebać nie da

zakaz handlu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...