Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

16 ram ile slotów?

Amakuza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

170 z pluginami, powyżej 200 bez. I tak jak powiedział up, musi być też trochę neta :>

Opublikowano

A ja z doświadczenia powiem że około 100. I net. To tu jest najważniejsza sprawa. Jak nie powyżej 80 mb/s, to nawet nie próbuj. Zresztą i tak więcej ci wyjdzie na prąd do takiego kompa 24/7 niż kupno dedyczka który utrzyma 200 slotów ;>

Opublikowano

Jak masz neta ponad 100 Mb/s to z taką maszyną uciągniesz dokładnie bez pluginów 256 slotów a z pluginami to ok 220 slotów w razie wszelkich pytań możesz wejść na TS: ts.multimine.eu. Polecam się na przyszłość :)

Jak pomogłem o daj LIKE :P

bottom-separator.png

Pogadaj ze mną na...

blxoosm.png

bottom-separator.png

Opublikowano

Powiem tyle mam neta 2,5gb/s płace 290 euro miesiecznie 1200zł wiem bo jestem bogaty i mam pc z nasy a DEDYKA MAM W Du**

dokładnie dałem 6690zł + Vat + euro jest drozej + promocja

i składałem na cześći

wchodzi w to obraz LCD regulowane 6 wiatraków karty awaryjne oraz swiatła + całe okablowanie musisz być elektrykiem ja potrzebowałem brata pomocy jest elektryk :>

to podłacze jeszcze 4 ramy i git majonez

eJwrNjTRS8vITdYryLEyMjMzM-AyMjU1M-UK8XVS WBIJAJ! NAJLEPSZY SERWER MC
Opublikowano

Powiem tyle mam neta 2,5gb/s płace 290 euro miesiecznie 1200zł wiem bo jestem bogaty i mam pc z nasy a DEDYKA MAM W Du**

dokładnie dałem 6690zł + Vat + euro jest drozej + promocja

i składałem na cześći

wchodzi w to obraz LCD regulowane 6 wiatraków karty awaryjne oraz swiatła + całe okablowanie musisz być elektrykiem ja potrzebowałem brata pomocy jest elektryk :>

to podłacze jeszcze 4 ramy i git majonez

1. Wiatraki to masz na polu... W komputerze są wentylatory!

2. Szczerze mówiąc - zasilacz jest do d... - zmień go jak najszybciej.

3. Cześć części jest nieprzemyślana

4. Zmień obudowę... W tej części się zagotują///

5. Jeśli znasz się na konfiguracji i dobrze dobierzesz flagi dla javy to utrzyma około 200 slotów.

Opublikowano

Ehh... bogate dziecko, podnieciło się na widok... do dupy komputera.

Widać, że gotowiec z AlleDrogo. Na uja Ci taki komputer jak zasilacz spali przy pierwszym uruchomieniu wszystko?

No i... 6 tys za takie gówno? Matko...

Za 6 tys to ja mogę mieć kompa, który utrzyma 1000 slotów... -.-

Szkoda gadać. :<

5465845486.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...