Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakup Yang

Lou.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

drodzy forumowicze chciałem sie was zapytać czy ten o to serwis do kupowania yang to fake czy naprawdę działa ??

http://g-metin2.pl/

proszę o odpowiedzi :)

Opublikowano

Wiele osób próbowało kupić yangi z tej strony i nie było pozytywnych komentarzy.

Najlepiej z allegro.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

nie polecam Ci kupowania yang z tej strony którą wymieniłes, ja nawet na nią nie zaglądam od czasu kiedy dowiedziałem się jakie są opinie... ;)

Pic na wode nie polecam!.

Niektórzy mogą Ci mówić że tam się opłaca że kasa dochodzi itp a tak naprawdę to są podpuszczenia jednej i tej samej osoby.

uważaj na takie strony.

lepiej z allegro masz pewność.

Opublikowano

Teraz prawie wszystkie strony z yangami to fake. Jak chcesz mieć pewność to na allegro masz raczej wszystkie prawdziwe oferty :)

Opublikowano

Polecam allegro. Jeżeli już zdarzy się sytuacja, że sprzedający Cię oszuka - allegro nie zostawia takiego klienta ''na lodzie'' tylko wyciąga konsekwencje z czynu oszusta. Poza tym jeśli już wybierzesz osobę od której masz zamiar kupić Yang - masz na jego aukcji opinie innych które nie raz Ci pomogą.

Opublikowano

Ta strona to jeden wielki fake

Na Allegro zawsze masz pewność ,że w razie natrafienia na oszusta nie zostaniesz sam ze swoim problemem i na 100% ktoś Ci pomoże.

Dzięki opinią o sprzedawcy masz zawsze pewność od kogo kupujesz : )

Nie korzystaj z tego typu stron. Tylko Allegro.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...