Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

demonbuddy wersja cracowana

tomazino

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano

Wrzuć sobie na virustotal lub daj jakiemuś pro do skompilowania czy jak to się tam mawia

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Tak ja to uzywam .

Czekam az zrobia hellbuddy to przestane tego uzywac bo tu nie ma ustawienia aby paru sesji d3 odpalic.

Bot fajny lepszy niz HB , ale roznicy w goldzie nie ma w ogole.

Edit: DOdam ze oczywiscie mam tego crackowanego bota .

Admin Cienia
Opublikowano

Nawet jeśli działa to w niedalekiej przyszłości możecie się spodziewać pustego konta =)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

tak ja wiem

moze zrobisz maly tutek jak i co po kolei z tym botem .......:) zeby odpailic i zeby smigalo moze byc chociazby w wersji skroconej

Opublikowano

amoze tak amoze nie, jak chcesz pisz na pri mam to zreszta na sygnie napisane:) a tuta nie zrobie bo forum nie popiera takich tutkow

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Gz dla kolegi. 30kk za pomoc w ogarnięciu bota. nie dziękuję. poradziłem sobie sam. wystarczy w google wpisac..... Ciekawe czy Ty wydałeś coś na tego bota żeby teraz żądać zapłaty od innych za pomoc. P&P.

Admin Cienia
Opublikowano

amoze tak amoze nie, jak chcesz pisz na pri mam to zreszta na sygnie napisane:) a tuta nie zrobie bo forum nie popiera takich tutkow

Ogarnij się człowieku bo tylko syf robisz w tym temacie, "amoze tak amoze nie" po pora odpracować lekcje języka polskiego, a po drugie to jest FORUM i tutaj jeśli chcesz się czymś podzielić to dzielisz a nie klepiesz bzdury.

Jeszcze dziesiątki milionów z ludzi żebrać, jak dlamnie powinieneś się pożegnać z kontem na jakiś czas za te odpały.

@Thuggee

Nie wymyślałem nic tylko mówię jak jest ;)

Opublikowano

Ogarnij się człowieku bo tylko syf robisz w tym temacie, "amoze tak amoze nie" po pora odpracować lekcje języka polskiego, a po drugie to jest FORUM i tutaj jeśli chcesz się czymś podzielić to dzielisz a nie klepiesz bzdury.

Jeszcze dziesiątki milionów z ludzi żebrać, jak dlamnie powinieneś się pożegnać z kontem na jakiś czas za te odpały.

@Thuggee

Nie wymyślałem nic tylko mówię jak jest ;)

amoze mi sie pacja zaciela?;d amoze szampan sie na nia wylal;d poza tym wez sie ogarnij wiedza w czasach dzisiejszych jest cenna a jak cos wiem to sobie cenie, a na forum nie moge dac tuta bo to crack i by zaraz usuneli, bo nie wiemczy wiesz ale mpc nie popiera piractwa, juz i tak prawdopodobnie przez ciebie dostalem blokade na 24 h na konto wiec pomysl co by bylo jakbym dal tut?? tak jakmowie chcecie to na priv wszystko jest kwestia dogadania sie :)

hi,możecie dać namiar na jakiś fajny profil aktu 3 ? aby nie zacinała się postać ,najlepiej aby byl dosc dlugi z gory thx

a te ze str demonbuddy tobie nie dzialaja? tam pelno jest takich profili

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Gz dla kolegi. 30kk za pomoc w ogarnięciu bota. nie dziękuję. poradziłem sobie sam. wystarczy w google wpisac..... Ciekawe czy Ty wydałeś coś na tego bota żeby teraz żądać zapłaty od innych za pomoc. P&P.

wydałem swój cenny czas na to aby napisać poradnik dla gamoni po Polsku i porobiłem swoje rzeczy aby nie zbierał gówna i inne rzeczy np bez crashy itp ! i wiele wiele innych !

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Moze ktos podzielic sie linkiem do scrackowanego DemonBuddy? Zeby dzialal z najnowszym patchem 1.0.6... szukam i szkam i jakis udalo mi sie sciagnac z piratebay lecz nie dziala autoryzacja (patch failed). Jakis krotki opis tez bylby mile widziany lub chociaz link do angielskiego tutka jak ktos ma.

Opublikowano

ja mam na 1.6 bota crackowanego jak by ktos chcial za 30kk .

Profesjonalna obsluga przez tv .

Pewnie wam sie wylacza demon ( znika okno i swieci okno d3? ) mam sposob na to jak by ktos byl zainteresowany to na gg 72983

Uwazasz ze 30kk to duzo ? to nie pisz nawet bo 30kk to odrobisz 3 dni.

Opublikowano

hehe ja tez mam wiec piszcie na gg 7070446 dam wam to, pozatym mam wersje typu wlaczasz i dziala a niee niewiacomo jak ciezko ustawic itp itd bo i takie sie wersje zdarzaja

Więcej info na priv.

Opublikowano

ja mam na 1.6 bota crackowanego jak by ktos chcial za 30kk .

Profesjonalna obsluga przez tv .

Pewnie wam sie wylacza demon ( znika okno i swieci okno d3? ) mam sposob na to jak by ktos byl zainteresowany to na gg 72983

Uwazasz ze 30kk to duzo ? to nie pisz nawet bo 30kk to odrobisz 3 dni.

skoro zarazbiasz 10kk dziennie to poco ci od kogos 30kk za pomoc? pewnie zaladowales do srodka jakies gowno zeby potem komus konto wyczyscic...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam ja w temacie Demonbuddy mam problem bo na stacjonarnym bot chodzi bez problemu natomiast na laptopie nie odpala windows wykrywa jakiś problem jakieś pomysły????Z góry dziękuję

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...