Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Irnal[PL][Dedyk]

mazda0988

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bronie i zbroje "prawdopodobnie" zostaną dodane przy następnej aktualizacji, ale jeszcze nie wiadomo, ale gadając z teamem to zrobimy głosowanie na stronie.

Co do patchera, jeżeli Wam nie działa (wyskakuje błąd) to oznacza, że serwer jest tymczasowo offline- administracja poprawia nie które rzeczy.

Pozdrawiam i zapraszam na serwer, hatex.

2643750055.png

- Nie pisać w sprawie uploadu, bo i tak nikomu nic nie uploaduje ;)

Opublikowano

Nie polecam, administracja jakas odpalona dostalem bana za free... pisalem lecz nie odp., a w grze totalna zlewka. Administracja nie lubi osob co nie wysylaja sms'ow niestety zwykly gracz bez is'u nie ma co robic postaci bo cos im sie nie spodoba odraz banik, moj kolega rowniez dostal bana ale jego odbanowali dzis bo wysylal sms'a pozdro dla nich!

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Patcher coś nie działa. Ściągnąłem klienta, wrzuciłem tego patchera, spatchowało się, kliknąłem start i wyskoczył błąd że brakuje pliku Devil coś tam.

josemousignature.jpg
Opublikowano

Da ktos pliki root, locale i ikone startowa? Bd like ;P

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

na początku zapowiadało się fajnie weszło się do gry wbiło 120+ i co lipa eq juz max zrobione zwała mam full abs na magie i ogien i miecze i sura bm pierdyknol mi 25k bez kryta chociaz nwm jak to mozliwe (serwer pod isa) NIE POLECAM!!!

Opublikowano

Nowa informacja DMG Sury BMa będzie zmniejszone żeby poprawić pvp między klasami , bez IS też można grać jak się umie :-)

No ale, jesli 2 osoby ogarniaja swoje klasy to te 20 luda i 20 kryta/szycia jest bezcenne;f

Mogli by zrobic, ze te bronie z is mozna zrobic za 2 tysiace perel ;P Albo nawet 3k perel, ja moglbym wtedy dropnac kazda ilosc

Opublikowano

@Up ty się sam slyszysz? OX wiesz co to jest w ogóle? Jak byś sie znał na metinie to byś OX wygrywał i byś miał broń, :-) , poza tym za coś trzeba serwer opłacić, a takie bronie z IS to słabe są; d

GLELTm4.jpg

Opublikowano

Ta i na czym maja zarabiac ?

Jeden OX od 5 dni. Moze nawet dluzej.

Daruj sobie takie argumenty, ze serw padal itp. bo oni dali ten OX jak serw padal akurat.

Opublikowano

Mam mieszane uczucia co do serwera z jednej strony całkim fajnie sie gra, z drugiej bronie z ISu psuja pvp. 50 ludzi +50 kryta w itemach z IS koszą rowno... Do tego zły balans postaci, wojownik body jest prawdopodobnie najgorszą postacia do pvp na tym serwerze. Sura BM oczywiscie rzadzi, majac full absa na magie można paść na 1 serię od BM'a (bron z ISu), przy czym w drugą strone tak dobrze nie jest. Dla przykładu: ja przy full eq bije w BM z hitów mieczem max 1500, wir miecza max 4500 - przy sferce od BM rzędu 18k....

Epiki to tylko bronie i zbroje - na serwerze typowo pvp to nieporozumienie.

Ogólnie raczej nie polecam, chyba że ktoś od startu zamierza pakować kase w IS. Bronie do kupienia za zł + zły balans postaci rujnują cała zabawe. Tyle na ten temat.

Opublikowano

Mam mieszane uczucia co do serwera z jednej strony całkim fajnie sie gra, z drugiej bronie z ISu psuja pvp. 50 ludzi +50 kryta w itemach z IS koszą rowno... Do tego zły balans postaci, wojownik body jest prawdopodobnie najgorszą postacia do pvp na tym serwerze. Sura BM oczywiscie rzadzi, majac full absa na magie można paść na 1 serię od BM'a (bron z ISu), przy czym w drugą strone tak dobrze nie jest. Dla przykładu: ja przy full eq bije w BM z hitów mieczem max 1500, wir miecza max 4500 - przy sferce od BM rzędu 18k....

Epiki to tylko bronie i zbroje - na serwerze typowo pvp to nieporozumienie.

Ogólnie raczej nie polecam, chyba że ktoś od startu zamierza pakować kase w IS. Bronie do kupienia za zł + zły balans postaci rujnują cała zabawe. Tyle na ten temat.

Powiem ci osobiście tak iż sam gram Bm'em i obojętnie której postaci oby miała full abs i magie bije hitem 1000-2000 a z sferki średnio bm'owi bije po 5k a ninja , woj 6000-8000 więc bm nie jest tak zajebiście pro elo wykoszony , chyba że jak ty mówisz ma broń z isu to może lecz na pewno mało osób ją ma:)

Opublikowano

Powiem ci osobiście tak iż sam gram Bm'em i obojętnie której postaci oby miała full abs i magie bije hitem 1000-2000 a z sferki średnio bm'owi bije po 5k a ninja , woj 6000-8000 więc bm nie jest tak zajebiście pro elo wykoszony , chyba że jak ty mówisz ma broń z isu to może lecz na pewno mało osób ją ma:)

to musisz miec slabe eq bo ja mam full magia i dostaje sferka 14k kryty, 7k bez

63% na magie, wycisnij wiecej.

15 branza 15 helm 33 zbroja

A samemu przy full luda i najlepszej broni ulepszonej bije po 4k z zasadzki, 1,5k hity

Opublikowano

to musisz miec slabe eq bo ja mam full magia i dostaje sferka 14k kryty, 7k bez

63% na magie, wycisnij wiecej.

15 branza 15 helm 33 zbroja

A samemu przy full luda i najlepszej broni ulepszonej bije po 4k z zasadzki, 1,5k hity

dawaj ch1 m1 chunjo solówke to zobaczymy:)

Opublikowano

1.Nie ma ani jednej misji

2.Skille sie bierze od Chuk sala, npc stoi obok kowala w m1. Dostaje sie je za free na P

3.Nie ma 6/7 bonu na serwerze

4.Dodali ze max hp jeszcze mozna wbic w helmie i w tarczy

5.Administarcja mila wczoraj zrobila ox'a. Ktos tu pisal ze admini sa mili tylko dla tych co wysylaja smsy a ja nie wyslalem ani 1 i normalnie sobie gadalismy i zartowalismy. Ten co napisal te wszystkie bzdety na temat administracji po prostu z zemsty, pewnie nie dostal od GM'a/GA nwm itemka czy co i wbil na mpc "zhejtowac" go. Badz po prostu na pw komus z administracji spamowal lub nawet ublizal bo sa takie osoby co ublizaly administracji.

Serwer jak najbardziej polecam sam zamierzam grac do samego konca.

Opublikowano

1.Nie ma ani jednej misji

2.Skille sie bierze od Chuk sala, npc stoi obok kowala w m1. Dostaje sie je za free na P

3.Nie ma 6/7 bonu na serwerze

4.Dodali ze max hp jeszcze mozna wbic w helmie i w tarczy

5.Administarcja mila wczoraj zrobila ox'a. Ktos tu pisal ze admini sa mili tylko dla tych co wysylaja smsy a ja nie wyslalem ani 1 i normalnie sobie gadalismy i zartowalismy. Ten co napisal te wszystkie bzdety na temat administracji po prostu z zemsty, pewnie nie dostal od GM'a/GA nwm itemka czy co i wbil na mpc "zhejtowac" go. Badz po prostu na pw komus z administracji spamowal lub nawet ublizal bo sa takie osoby co ublizaly administracji.

Serwer jak najbardziej polecam sam zamierzam grac do samego konca.

Mi nigdy zaden admin nie odpowiada a pisze dokladnie tak za kazdym razem:

Witam.

Czy mogę zadać jedno pytanie ?

Cisza.Nawet po kilka godzin. Od 5 dni nie moge ostac odp na jedno glupie pytanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...