Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kredyty

SmokeEveryDay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po polsku prosze, boce i co z tego? ^^ boty sa po to aby je uzywac, nieprawdaz?

Ja jestem jeszcze zielony na temat tej gry, dopiero zaczynam ogarniac wiec jak mozesz przetlumacz xD

Opublikowano

Ja jestem jeszcze zielony na temat tej gry, dopiero zaczynam ogarniac wiec jak mozesz przetlumacz xD

moim zdaniem za 200 tys. już możesz mieć LENOVA , proponował bym dać 100 z hakiem i jak bys przegrał to będzie jeszcze jedna próba :)

za posiadanie przez ciebie URIODIUM kup napędy ( NAJLEPSZE +10 ) i dalej to powiem jak będziesz miał jużto

Opublikowano

ale żeś się zbulwersował ^^ bocisz czyli masz z bańki alienki bo lecisz na boxach czyli zależy Ci na prędkości wiec napędy to podstawa do tego lepszy statek - tzw. leonek to najlepszy wybór na 1 galaktykę - mapy x-1/2/3/4.czyli te mapy po których będziesz latał teraz w najbliższym czasie

1362495952.png
Opublikowano

leonek full napedow na niego;d tyliko 6 w sumie;d chyba ze bocic chcesz alieny to oslony tak do 100 k , a na koncu dzialka i wybocisz tym fe ;d

:)

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

moim zdaniem za 200 tys. już możesz mieć LENOVA , proponował bym dać 100 z hakiem i jak bys przegrał to będzie jeszcze jedna próba :)

za posiadanie przez ciebie URIODIUM kup napędy ( NAJLEPSZE +10 ) i dalej to powiem jak będziesz miał jużto

Chodzi ci o licutacje tak? a gdzie to moza zrobic? na stronie? czy w grze?

Opublikowano

Chodzi ci o licutacje tak? a gdzie to moza zrobic? na stronie? czy w grze?

na stronie zakładka handel - tam "licytujesz" choć jeśli pierwszy raz grasz słowo licytacja może Cię zmylić. Tutaj działa to na zasadzie płacą wszyscy, a kto da więcej wygrywa. Raz postawione przepada więc czasami lepiej dać trochę więcej i wygrać niż mniej i i tak się pożegnać z postawioną sumą.

1362495952.png
Opublikowano

ale tam widze wszystko za uridium, nie za kredyty, to jak mam licytowac kredytami? i mam tylko 15k uri a 300 kredytow

To są ceny "Kup Teraz" jak klikniesz to kupujesz za uri od razu bez licytacji, lub też w pole obok wpisujesz ile kredytów stawiasz i klikasz poniżej oferuj i masz nadzieje że dałeś najwięcej i że do końca aukcji nikt nie da wiecej.

1362495952.png
Opublikowano

za kredyty licytujesz a to że za uridium obok pokazane to szybki zakup . Polecam najpierw zapoznać się troszku z grą a nie od startu bocić :)

"Gram , Nie Gram, Znowu Gram,

Ale Ponownie nie Gram, Ale chce grać ,

Więc myślę, że i tak będę grał"

:D

Opublikowano

Na poczatek mamzamiar pobocic aby zarobic na cos hehehe a potem przestac po to by ogarnac wszystko pomalu robic wszystko krok po kroku, dlatego tez stoje na malym lvl i uzywam tylko boxybota.

@UP Skad mam wiedziec ile poprzedni "licytator" jaka kwote wprowadzil?

Jakies poradniki, tuty moglibyscie polecic dla mnie, kompletnie zielonego usera?

Opublikowano

Tiaa fart ^,^ na us3 wygrałem golca za 200k więc wiem co to jest :D . Nie da się sprawdzić niestety kto ile dał ;/

85d7d849bc6b40826ee794075b6149d6.jpg

Kliknij ;) Prosze ;) Zbieram na yoricka :D

Opublikowano

Tiaa fart ^,^ na us3 wygrałem golca za 200k więc wiem co to jest :D . Nie da się sprawdzić niestety kto ile dał ;/

da się "teoretycznie", mój znajomy robiąc drugie konto dla kogoś tam podkładał się pierwszym głównym i wiedział ile dać aby przelicytować taka pseudo czujka, jak coś nie wyszło to tracił kredyty tylko z rozwiniętego konta a nie z tego w rozbudowie

1362495952.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...