Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z tym laptopem jest nie tak?!

Clear500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema pozyczylem sobie laptop od kolegi i jest tak Need for speed Undercover działa pięknie płynnie zero ścinek wiec dzisiaj sobie Gothic 3 zainstalowalem bo mowie no nie zacina sie NFS to moze to tez sie nie bedzie a tu chyc tnie sie jak cholera nie da sie grac , na minecrafcie jest 24fps o.O , Bus Driver sie zacina itp . Nie wiem o co tutaj chodzi Bus Driver sie zacina a NFS nie?! Nie rozumiem tego co ja niby mam zrobic zeby tamte gry funkcjonowaly jak tamte ; o

Dodam iż NFS (Undercover) jest ustawiony na normalne ustawienia nic nie zmienialem

?????

Opublikowano

Gothic ścina, ponieważ laptop ma prawdopodobnie zintergowaną karte graficzną.

W sumie na latpopie każda gra będzie Ci ścinać, chyba że jest to maszyna za 4000zł +

Opublikowano

Wujek kupił lapka za 2000zl i Call of duty mw3 wgl. sie nie scina i inne gry tez :)

COD MW3 działa bez zacinek na sprzęcie sprzed 4-5 lat więc tutaj nie ma co się dziwić...

sprawdź przy nowszych sterownikach czy sytuacja jest taka sama, jeśli tak to pewnie jak wspomniał TMNN wina zintegrowanej grafy

btw. na przyszłość podawaj specyfikację sprzętu!

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...