Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] o hosting serwerow CraftSerwe

PowerMenPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanie, czy jezeli bym zalozyl sobie taki serwer na craftserwe (10 slotow (30zl)) po uplywie miesiąca, ten serwer by mi sie znudzil albo nikt by niegral lub nie kupowal vipow (dochody) to czy oprocz wylaczenia sie serwera staloby sie cos ? (boje sie ze jezeli nie bede oplacal serwera to beda mi liczone osteki albo cos w tym stylu, i boje sie sprawy w sadzie lub pisania specjalnego pisma, o uniewaznienie tego serwera). Chcę wiedziec czy to jest bezpieczne i czy moge poprostu po uplywie tego miesaca zostawic te sprawe i wszystko by bylo ok. Proszę o pomoc ! Będzie like :)

Opublikowano

Jeśli za pierwszy miesiąc zapłacisz to o reszte się nie musisz martwić, nikt cie nie poda do sądu bo to twój wybór czy chcesz dalej mieć ten serwer czy nie.

Pozdrawiam

As wars come and go, my soldier stays eternal

Opublikowano

Możesz zrezygnować z serwera kiedy chcesz.

Nie masz u nas żadnych zobowiązań, nie ważne czy korzystasz miesiąc czy rok ;-)

Oficjalny profil Craftserve.pl

Nie załatwiamy spraw na PW - piszcie do supportu za pomocą formularza na naszej stronie.

Wszystkie nasze serwery można testować przez 24h za darmo, bez żadnych zobowiązań i kombinacji - wystarczy utworzyć serwer.

Opublikowano

Jeśli masz zapłacony serwer za rok to po prostu przestaje działać i tyle. Nic więcej się nie dzieje oprócz wyłączenia serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...