Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Bronie Inżynier

MrHex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lemanio bo to tak jest.

Wbijają na grę zero skillowe 10 latki bo sobie chyba myślą jakie to koxy nie są, w mając super-mega-ultra PROO G3 czy PP-2000.

Nagle się okazuje że ten koxu zostaje zdjęty przez kolesia z MG36. Nagle 10 latek stwierdza że to wszystko wina broni a nie tego że on jest nóóbem i drze jape: MG36 NOOB,. I tak niedługo wyjdzie że wszyscy mają się bić z M9.

Niestety nic się nie poradzi na taką dzieciarnię, najlepiej po prostu im samym powiedzieć że są noobami i tyle.

To są uroki BFP4F, że 90% to są noobki co se nie radzą i każdego wyzywają od nooba (tutaj nazwa broni)

Sam się nie raz spotkałem z stwierdzeniem: MP5 aimbot noob. Najlepiej się z tego śmiać (ja tak robię) i nie zwracać uwagi na te pr0 z 1 levelami

Co innego strzelanie z karabinu do piechoty, a co innego strzelanie z RPG do piechoty. RPG jest do niszczenia pojazdów, a nie do noobienia.

y526IOx.jpg

Opublikowano

Zarób se trochę na sponsor pay i kup MP5 lub dobij do 20 lvl i wtedy kup.

Jak dla mnie to zajebista broń tylko na małą pojemność magazynka dlatego kupiłem sobie magazynki 4-rzędowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...