Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Bronie Inżynier

MrHex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UMP mam wlaśnie za darmo, bardzo celna nawet na full auto z przybliżeniem :D Czy ona wystarczy ,że tak powiem na zawsze ,czy za kilka lvli będę ją musiał zmienić ?

Opublikowano

UMP mam wlaśnie za darmo, bardzo celna nawet na full auto z przybliżeniem :D Czy ona wystarczy ,że tak powiem na zawsze ,czy za kilka lvli będę ją musiał zmienić ?

Jest to dobra broń, jeżeli nauczysz się ją dobrze wykorzystywać, za ''kilka lvli'' może być dla ciebie lepszym wyjściem inwestowanie w dodatki niż w nową broń.

P.S. Chociaż z dalszych broni jest jedna o wiele lepsza (najlepsza) - legendarny MP5

y526IOx.jpg

Opublikowano

no mp5 rządzi jak masz jeszcze celownik Red dot to z powodzeniem można snajperów sciagać na niższe lvl'e dobra jest mp7 też tym trochę kosiłem :D

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Osobiście posiadam MP7 oraz MP5 i polecam do szybkiej walki MP7 szybsze przeładowanie, jednym magazynkiem 3 wrogów rozwaliłem pod rząd a z MP5 mi się to nie udało, MP7 jest bardziej podręczna, a jak chcesz snajperów ściągać to od tego jest granatnik programowalny -.-

Opublikowano

Ale gorsze.

MP5 jest słaba do walki, jak chcesz mieć super celną broń to graj zwiadowcą.

Ja na snajperów mam granatnik programowalny i rpg.

Opublikowano

Coooo ty nam tu pierdolisz - MP5 jest słaba do walki :O

Jak ktoś nie potrafi strzelać jak człowiek, tylko używać RPG przeciw infantry to się nie dziwię, że tak sądzisz.

Opublikowano

Ta a zanim ten pocisk z RPG doleci do snajpera to ten zdąży zejść z dachu przebiec przez pół mapy i pocisnąć Cie z noża ;p Własnie mechanicy strzelający w snajperow to najłatwiejsze cele ;p

Opublikowano

mp5 słaba do walki? na pojazdów pewnie dobre nie?

albo grasz z 30min w bf albo jesteś ciotą która tylko z rpg nawala :)

nie wiem po czym wnioskujesz że jest to badziew.... jak do tego to nie trzeba umieć celować jak to ma praktycznie 0 odrzutu .....

a co do pytania

polecam ci teraz nową broń która wyszła AS-VAL podobno fajne ale i tak wole mp5 ;)

YAY

Opublikowano

Liukaner MP5 słaba? HAHAHAHA RPG na snajperów? Ghahaha. Zanim to RPG doleci to snajper zdąży uciec a ten granatnik to się nawet na piechotę nie nadaje. Jak grasz przeciwko takim ciotom snajperom co przed RPG nie uciekną to ja takich z PP-2000 rozwalę.

MP5 jest jedynie (według mnie) trochę gorsze od FAMASA więc nie wiem skąd te wnioski. -.-

Może sam jesteś snajperem i cię z MP5 dedają i nalatujesz na nie?

LOL

Opublikowano

sam jestes nobem skoro tak twierdzisz

taktyka to taktyka. Zabranianie wolnego dostepu do broni mechanika to idiotyzm. rownie dobrze mogli by wywalic rpg, bo taki noob sie nie zgadza by w niego strzelal..

Mp5 jest jedną z lepszych broni + do tego red cel i wszystko sie chowa

MP7 najlepsza bron na niski lvl

Opublikowano

z rpg strzelają tylko cioty które nie umią grać.... ;)

najlepiej by było gdyby na mapki basra/sharq rpg było zabieranie z eq :) żeby nobki go nie używały

YAY

Opublikowano

Ludzie ogarnijcie się..... bo zaczyna się robić się cyrk na mapach. Na mapach basra , sharki, mashantur , na czacie takie opisy.......

- famas noob

- vss vintorez noob

-MG36 noob

-szotgany noob

, gość latał z deagle 50 i kim był ???? no kurwa noobem. !!!!

to ja się pytam czym grać ???Może będziemy z łuku strzelać ???

:P

x

Opublikowano

lemanio bo to tak jest.

Wbijają na grę zero skillowe 10 latki bo sobie chyba myślą jakie to koxy nie są, w mając super-mega-ultra PROO G3 czy PP-2000.

Nagle się okazuje że ten koxu zostaje zdjęty przez kolesia z MG36. Nagle 10 latek stwierdza że to wszystko wina broni a nie tego że on jest nóóbem i drze jape: MG36 NOOB,. I tak niedługo wyjdzie że wszyscy mają się bić z M9.

Niestety nic się nie poradzi na taką dzieciarnię, najlepiej po prostu im samym powiedzieć że są noobami i tyle.

To są uroki BFP4F, że 90% to są noobki co se nie radzą i każdego wyzywają od nooba (tutaj nazwa broni)

Sam się nie raz spotkałem z stwierdzeniem: MP5 aimbot noob. Najlepiej się z tego śmiać (ja tak robię) i nie zwracać uwagi na te pr0 z 1 levelami

LOL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...