Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Powrót na PL (S26) ?

CrazyBoom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam ogromny dylemat nie mam gdzie grać i zastanawiam się czy warto wrócić na PL'a, czy może jednak na jakiegoś stabilnego priva.

Pierw moje wymagania:

- sporo graczy - bardzo lubię przesiadywać w m1 i robić pvp

- dużo wojen gildii - moje ulubione zajęcie

- 0 kasy na IS.

Jeżeli chodzi o PL, na s26 posiadam surę WP 48 lvl ostrze M4 czarowana M3 bojowiec, aczkolwiek myślę, że pod PVP się nie nada

Z EQ posiadam:

- śmiertelka +9 kd wita +4 speeda +3

- buty na 1 2k hp

- naszyjnik na 1 1.5k hp

- buty na 34 5b 2k hp

- złote kolce +9

- bransa na 1 lvl 5b 1.5k hp

- 13 krwawych 3 niebieskie perły

- 269 kamieni duchowych

Natomiast myślałem, żeby opylić to wszystko na allegro za pln, ale jednak nie ma (?) obecnie dobrego serwera. Czekam na propozycję, jednakże myślę, że lepszą propozycją byłby dobry priv gdzie jest dużo ludzi.

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

szkoda , ze sura WP a nie BM jakby BM to bys ladnie w PVP wymiatal no ale eq dosc dobre , tymbardziej , ze 269 KD to ladnie mozesz sie dorobic eq . Hmm w 2013 beda serwery laczone i bedzie wiecej graczy w m1 i wgl ;) uwazam , ze oplaca sie grac na s26 . Dobre konto masz wiec graj ;) .

Opublikowano

szkoda , ze sura WP a nie BM jakby BM to bys ladnie w PVP wymiatal no ale eq dosc dobre , tymbardziej , ze 269 KD to ladnie mozesz sie dorobic eq . Hmm w 2013 beda serwery laczone i bedzie wiecej graczy w m1 i wgl ;) uwazam , ze oplaca sie grac na s26 . Dobre konto masz wiec graj ;) .

Ale s26 itak pewnie z żadnym innym nie połączą bo itak już tam tłum jest... Co do wojenek to teraz gdzie byś nie zagrał jest tego mało, kiedyś to było wyzwanie i akcept, a teraz to nikt bez ekipy odpowiedniej nie walczy... ;)

Przy środkach do wydania jakimi dysponujesz pozostałbym na s26, ludzi jest dużo, na eq masz dzięki czemu exp to kwestia formalności... ;)

Opublikowano

Tak jak UP s26 na pewno nie połączą.

Natomiast jest inna kwestia, exp w grocie bez eq na grotę (wątpię, że mi kasy na całe eq pvp + exp starczy) będzie masakryczny już nie mówiąc o pd i innych rzeczach. Natomiast jaką postać polecacie na PL pod wojny i PvP ?

Może kiedyś będzie ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...