Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] [Hamachi] UniverseCraft [Ala SkyBlock] [Orginalny Pomysł]

Gasraaa

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwie?

• Tak
      5
    • Nie
      7
  2. 2. Fajny Pomys?

• Tak
      8
    • Nie
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prezentacjax.png

UniverseCraft

informacjeo.png

083.gif Adres IP:Hamachi: aidzmi4, aidzmi5,

Hasło:Bez hasła

ID:5.183.70.172

083.gif Typ Serwera:UniverseLand

083.gif Potwory:Nie

083.gif Zwierzeta:Nie

083.gif PvP:Nie

083.gif Premium:Nie

083.gif Sloty:10

083.gif Biala Lista:Nie

083.gif Nether:Nie

083.gif On/Off:

pluginyy.png

Nie chce mi się wymieniać

ekipab.png

Właściciel:M&M

HeadAdmin: Pogromca098

Admin:Vister

infododatkowe.png

Jest to serwer ala SkyBlock, ale nie SkyBlock. Gdy jesteśmy na spawnie będą potrzebne nam surowce żeby zrobić drogę w KOSMOS i zrobić swoją własną wyspę! Pieniądze zarabiamy sprzedając surowce które zdobyliśmy na warpach. Za kase możemy kupić inne surowce których nie ma na warpach. Nie ma tu pvp, czy innych takich rozrywek. możesz iść gdzie chcesz, czy w górę czy w dół! Cały wszechświat należy do Was! Niestety Hamachi, jeśli ktoś chciał by nas zasponsorować proszę PW. Niestety mogą być lagi :(

bydawidhard.png

I am M&M

Opublikowano

Fajnie się zapowiada, niestety nie mogę wbić bo mi coś hamachi padło. Dobrze by było jak byście kupili hosting a dopiero robili swój server, bo przez hamachi mało osób będzie grało.

KHA`ZIX!

Opublikowano

Ojej, twój pomysł bardzo mi się podba, ale kup Dedyka.

Ja osobiście polecam CraftServe.pl. Najlepszy hosting, jak nie wierzysz to wbij s19.csrv.pl:10928 (Cena 10 slotów to 25 zł)

Chcesz taniej: kup na Mineserv.eu 20 zł

Naprawdę masz świetny pomysl!

Pomogłem? LIKE!

.::Bukkit::. .::JAVA::. .::MyBB::. .::WordPress::. .::CINEMA4D::. .::SonyVegas::.

Moje tutki: http://www.mpcforum.pl/topic/919764-mini-tut-kolorowe-nicki-w-tabeli-graczy-pod-tab-w-essentials/

Opublikowano

Fajny pomysł na serw, tylko lagi ;/ Zapraszam!

17abys.png              

"Haters gonna hate hate hate hate"

Opublikowano

Pomysł fajny, ale nie wypali. Dlaczego zapewne zapytasz? Otóż 1.5 roku temu wraz ze znajomymi już coś takiego zrobiliśmy. Mielismy dedyka 40 slotowego. Jednak kosmos pożera takie ilości pamięci, że po prostu się grać nie dało. Póki było poniżej 10 osób na serwerze grać się dało (z lagami) potem po prostu serwer wywalało. Nie wiem, czy przez te 1.5 roku popraiwili ten plugin, ale wątpię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...