Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Jak wprowadzić internetowy paszport w FIFA13

Glinka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam problem przy pierwszej próbie logowania do oring oraz ea nie wyświetliło mi się nic do wpisania paszportu.Teraz gdy załączam fife mam napisane że nie mogę wprowadzić internetowego paszportu ,a więcej informacji mogę znaleźć na stronie

http://www.easports.com/onlinepass

Ale tam nic na ten temat nie ma

Opublikowano

Ee.. Włącz fife. Spróboj zagrac przez internet. I teraz będą 2 opcje.

Albo będziesz musiał wpisać Online Pass, albo po prostu zaczniesz mecz.

Czy może jak tak robisz to ci coś nie dziala czy jakis blad ?

Opublikowano

Przy logowaniu pokazuje się komunikat "Nie możesz niestety zarejestrować internetowego paszportu wymaganego do uzyskania dostępu do wszystkich funkcji sieciowych. Więcej informacji znajdziesz pod adresem easports.com/onlinepass."

Ale chyba już wiem dlaczego chwilowo jest nieczynny "playstation store" spróbuję zaraz tam wpisać jak będzie już po przerwie

Opublikowano

Aaaa.. Też mam czasem ten błąd, pomimo wpisanego paszportu i wgle jak mam net zlagowany albo nie wpisałem się do tego co się wpisuje przed fifą.

Sprawdź czy na pewno sie zalogowales do no wiesz czego :D Tam jak jest Playstation Store to masz wpisz się. Sprawdź i napisz.

Opublikowano

Wszystkie online passy najlepiej wpisywać w sklepie, poczekaj aż skończy się konserwacja i wpisz kod w sklepie

btw. dzisiejsza przerwa potrwa co najmniej do godziny 3:00 w nocy

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...