Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Death2

kris006

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co ze zbrojkami, bo nie ma w prezentacji, a dalej nie odpowiedziałeś mi na pytanie co z nimi.

Stalki czy dodajesz szmaragdy?

5 bon skąd? Czy to ten podarunek?

Bronie 30 z bestów?

10 KU czyli z metków normalnie dropimy? A metki normalny resp?

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co ze zbrojkami, bo nie ma w prezentacji, a dalej nie odpowiedziałeś mi na pytanie co z nimi.

Stalki czy dodajesz szmaragdy?

5 bon skąd? Czy to ten podarunek?

Bronie 30 z bestów?

10 KU czyli z metków normalnie dropimy? A metki normalny resp?

Zbroje

Stal---> szmaragdowa

a co do ku możemy wydropic lub kupić u handlarki skrzynie Deatha z której wypadają losowe książki umiejętności

skrzynia%20deatha.jpg

5 Bon będzie dropił ze szponów

Opublikowano

Jak nie możesz wysiedzieć to wyjdź na dwór do kolegów ?. A no tak. Trzeba najpierw ich posiadać. Koniec dyskusji buraku.

@. A na P jak ? Kamyki z metków/bossów ?

Opublikowano

Chciałbym wyrazić szczere przeprosiny w stronę Pana kris006 gdyż to nie on jest winien całej sprawie z grafiką, lecz ten oszust który przywłaszcza sobie

czyjąś pracę...

Faktycznie pan HA miał prawo nie znać prawdy i mógł się w to wplątać, także wszystkie niemiłe słowa skierowane wobec krisa anuluję i serdecznie przepraszam.

Jednak nadal zalecam usunięcie tego i stworzenie nowej prezentacji... pozdrawiam.

GG 13384171

Metin2 Helper || Metin2 Player || Krytyk || Grafik || CS 1.6 Player

Opublikowano

A ulepszacze to wgl nie ma czy na epiki tylko ?

Nicki - Mercy, Demigod. ShowNoMercy, Mnich1, Uprising, Ampers.

Serwery: s8, s21, s26, AnimeMT2, Triadica, XenoxMT2, Inorist, Reinor, Paradise, Gladormt2, ShivaMT2 S1, MalygosMT, ShivaMT2 2015

Opublikowano

Na pewno jest tu domieszka hardu, wszystko na to wskazuje, pewnie te ulepszacze w sklepach będą bardzo drogie w porównaniu do dropu yang, nie wiesz jak to wszystko będzie wyglądało, a już się czepiasz takich szczegółów, według ciebie najlepiej, aby wszystko wpieprzyć w is.

Opublikowano

HydroMaxi nie wiem jak to odbierzesz, ale nie powinieneś wtrącać się w nie swoje sprawy. Nie bronie Lavona, ale to sprawa krisa,lavona i motocyklisty.

Opublikowano

Hm. Troszkę mi nie podpada serwer. Moim zdaniem perły mogą dropić z małży, wtedy będzie hard. I nie musi być wg 6/7 bonu. a 5 bon może dropić z bossów/ metinów. Z koniem to w sumie mam neutralne zdanie, bo nie przeszkadza mi to, czy trzeba samemu robić, czy też od razu można mieć militara. Jak dla mnie bez sensu jest robić 103 poziom maksymalny, tylko dlatego by mieć 6x skill na P , bo popatrz - Body będzie miał 5 skill, WP/Szaman 6 skilli w tym jeden nie pełny, więc wydaje mi się, że będzie okej. Jeżeli chodzi o ku wydaje mi się, że nie ma to najmniejszego sensu by kupować skrzynie i z nich będą leciały KU, bo i tak na wszystkie KU w grze nie powiem, że w 1 dzień ktoś będzie miał już skill na g1 , no chyba że typowy no-life. jakbyście zrobili coś w stylu Tiverii było by na prawdę wspaniale. Czekam na dokładne informacje na temat serwera, mam nadzieje że znajdziemy je przed startem. Jak na razie serwer podoba mi się na 70%. Dziekuje i pozdrawiam.

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Hm. Troszkę mi nie podpada serwer. Moim zdaniem perły mogą dropić z małży, wtedy będzie hard. I nie musi być wg 6/7 bonu. a 5 bon może dropić z bossów/ metinów. Z koniem to w sumie mam neutralne zdanie, bo nie przeszkadza mi to, czy trzeba samemu robić, czy też od razu można mieć militara. Jak dla mnie bez sensu jest robić 103 poziom maksymalny, tylko dlatego by mieć 6x skill na P , bo popatrz - Body będzie miał 5 skill, WP/Szaman 6 skilli w tym jeden nie pełny, więc wydaje mi się, że będzie okej. Jeżeli chodzi o ku wydaje mi się, że nie ma to najmniejszego sensu by kupować skrzynie i z nich będą leciały KU, bo i tak na wszystkie KU w grze nie powiem, że w 1 dzień ktoś będzie miał już skill na g1 , no chyba że typowy no-life. jakbyście zrobili coś w stylu Tiverii było by na prawdę wspaniale. Czekam na dokładne informacje na temat serwera, mam nadzieje że znajdziemy je przed startem. Jak na razie serwer podoba mi się na 70%. Dziekuje i pozdrawiam.

Chcesz porównywać Body'ego / Mentala do Sury WP ? Brawo..

Akurat co do 103lvl to jest dobry pomysł. Co z tego, ze 6 skilli? Nie ma tak, że body i mental mają super all i okej. Healer też chcę mieć 6 skill i co? Pomyślałeś o Healeru?? właśnie...

naajsik.png

Opublikowano

Serwer 100% dno a admnistracja jest dla mnie 0 jak szukacie wroga to właśnie jednego już macie... Jak nie umiecie robić grafiki to się za to nie bierzcie a już na pewno nie kradnijcie obrazków z innych publikacji http://death2.pl/prezka/Wierzchowce..png ... Powodzenia ze startem.

Serwer 100% dno a admnistracja jest dla mnie 0 jak szukacie wroga to właśnie jednego już macie... Jak nie umiecie robić grafiki to się za to nie bierzcie a już na pewno nie kradnijcie obrazków z innych publikacji http://death2.pl/prezka/Wierzchowce..png ... Powodzenia ze startem.

Opublikowano

a katakumby / ww / dungeony? bez tego możemy się zanudzić na śmierć... jeżeli dodacie - zagram, jeżeli nie - nie zagram.

co ze stroną ? ;>

sygnae.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...