Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[info] Bany

ZaklinaczDeszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tez dostałem bana na cz3 ale nie za bota tylko za nabijanie uri gdy był bug na misje początkowe :D

Konto nabijałem tak urke do dzisiaj lata na 1-8 cały dzień + czasami nocke

Bana czy warna nie ma :)

Tak wiec dalej mają dziurawy skrypt na banowanie

Opublikowano
xD MACIE pecha panowie po prostu :) ja od paru miesięcy non stop jak tylko jest boxy aktywny 24/7 bot lata noce i dnie i jeszcze żadnego bana ostrzeżenia ^^ hehe a konto juz ładnie wybocone xD
Opublikowano

xD MACIE pecha panowie po prostu :) ja od paru miesięcy non stop jak tylko jest boxy aktywny 24/7 bot lata noce i dnie i jeszcze żadnego bana ostrzeżenia ^^ hehe a konto juz ładnie wybocone xD

Taa, po wprowadzeniu nowego skryptu anty-botowego napewno sie opyla bocić boxybotem 24/7. Mi po 7dniach bocenia zbiera ~300 uri na h :P

Opublikowano

Taak, pobanowali wiarę z Cz3. Wprowadzili nowy system wykrywania botów. Poszły tysiące kont do królestwa zbanowanych.

Najlepsze jest to, że tez go dostałem, a nie bociłem od 2tyg =,=

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

I bardzo ci tak dobrze:D

Muaaa kocham BP ;*;*;*;*;*;*

Ale i tak będę bocił ;>

weź zamknij jadaczkę i idź sobie na forum burdel pointu.

Taak, pobanowali wiarę z Cz3. Wprowadzili nowy system wykrywania botów. Poszły tysiące kont do królestwa zbanowanych.

Najlepsze jest to, że tez go dostałem, a nie bociłem od 2tyg =,=

A najlepsze jest to, że nie warn tylko perm :O ja nic nie podpisywałem w zasadach OWH, że zgadzam się na bany permy, ani na ŻADNYM forum nic nie było o nowy systemie gradacji botuserów.

sygnacu.jpg

Opublikowano

weź zamknij jadaczkę i idź sobie na forum burdel pointu.

No to idź :D Droga wolna =]

Ohhh a moje koncicho od samiuśkiego początku serwerka bocone i nadal tak jest trwa sobie spokojnie w królestwie masterów haha ^^

Pechowe te konta panowie macie...

Albo brak znajomości takich jak my z kombassem mamy xD

userbarcopy.png

Opublikowano

o kurde xD a ja se wybocilem tak ładnie wszystko i teraz pacze czy mam bana a też gram na PL 1 i CZ3 na PL niby nie boce od kilku dni a na cz3 nawalam ile wejdzie kocham igrać z losem xD

CZ 3 zero bana a PL1

też zero bana

Opublikowano

No to idź :D Droga wolna =]

Ohhh a moje koncicho od samiuśkiego początku serwerka bocone i nadal tak jest trwa sobie spokojnie w królestwie masterów haha ^^

Pechowe te konta panowie macie...

Albo brak znajomości takich jak my z kombassem mamy xD

FAKT JEST TAKI że Jesteś dzieciakiem . Znam twoje zachowanie z TS pl3 ;)

gówniarz który dostał super konto I je zmarnował zmieniając firmy na firmę bo nie znał swojego miejsca .

Pozdrawiam Rusek ;)

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

A ja na PL3 mam dziwnie... główne konto dostało coś takiego - jednocześnie zero blokad, ostrzeżeń, nie znikła darmowa energia itd. a po tym info bociłem z rana dalej

15.10.2012 - 08:XX s.gif?__cv=ad480fd0732d0f6f1a8b06359e3a4200 System: Potrącenie punktów poważania.

trennerw.gif?__cv=66b937c3b0916d97fa7f6a1063a3a200

15.10.2012 - 08:XX s.gif?__cv=ad480fd0732d0f6f1a8b06359e3a4200 System: Potrącenie punktów doświadczenia.

i zabrało 1/3 doświadczenia / poważania

Inne moje konta na PL3 to różnie... jedne pomimo ze miały po 6 miesięcy i więcej dostały perma a inne nie tknięte a bocone identycznie o.O

O co w tym systemie anty-botowycm chodzi to nie mam zielonego pojęcia

Opublikowano

FAKT JEST TAKI że Jesteś dzieciakiem . Znam twoje zachowanie z TS pl3 ;)

gówniarz który dostał super konto I je zmarnował zmieniając firmy na firmę bo nie znał swojego miejsca .

Pozdrawiam Rusek ;)

Znowu mi zazdrościsz tego konta?

Nie gram dla rangi więc zmieniałem firmę bo mi się tak podobało i nadal tak robię ^^

Myślisz, że jak mam konto to musze sie srać na rangę:) ?

Już pokazałem na PL3 na co mnie stać w 1.5 miesiąca robiąc z 17lvl 21lvl i szefa płk bez bocika..

Pozdrawiam, btw kombass kiedy rzeźnimy ?

userbarcopy.png

Opublikowano

Znowu mi zazdrościsz tego konta?

Nie gram dla rangi więc zmieniałem firmę bo mi się tak podobało i nadal tak robię ^^

Myślisz, że jak mam konto to musze sie srać na rangę :) ?

Już pokazałem na PL3 na co mnie stać w 1.5 miesiąca robiąc z 17lvl 21lvl i szefa płk bez bocika..

Pozdrawiam, btw kombass kiedy rzeźnimy ?

Jak dotychczas to pokazałeś swoją głupotę i nic więcej.

bugpointblack.png

Opublikowano

Brykuś pajacu wyjdz i nie wracaj, albo idz z kompasem hakować konta, hakerzy pierdoleni w "aj mówi".

evil

Ja nie hakowałem żadnych kont ^^ Kombasik chciał się zabawić i pośmiać i mu to wyszło ^^

Evilek weź sobie wreszcie wyboć jakieś konto i dawaj solóweczke trzepnąć a nie sie spinasz.

userbarcopy.png

Opublikowano

Ja nie hakowałem żadnych kont ^^ Kombasik chciał się zabawić i pośmiać i mu to wyszło ^^

Evilek weź sobie wreszcie wyboć jakieś konto i dawaj solóweczke trzepnąć a nie sie spinasz.

nie spamujcie to raz a dwa.

Co w oczka boli, że ludzie mówią o tobie prawdę ??

250 like, I`m a kox

:)

sygnacu.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...