Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Tiveria Fishbot

THClaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem, że jak się loguje przez metin2mod2011 na serwer Tiveria i piszę na dolę takie coś

"Pobierz oficjalnego klietna lub lauchera Tiveria." Macie na to jakąś radę ? ;x

graphic.png

Opublikowano

Dokladny link:

javascript:alert('1. otwieramy notatnik\n2. wpisujemy w nim start game.bin\n3. zapisujemy jako start.bat(nazwa dowolna) w katalogu z modem\n4. zmieniamy nazwe launchera metin2mod_2011sf.exe na game.bin (na google można znaleźć poradnik jak zmienić rozszerzenie(.exe) pliku)\n5. uruchamiamy gre przez start.bat')
Opublikowano

Na tiverii zrobiony zabezpieczenia właśnie przed botami, ale wystarczy się zastosować do tego co napisać Pan @UP

@UP

Popraw to troszkę, bo masz delikatny bajzel w cytacie.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Nom i zrobilem tak i nic.. mam moze jakąś komende wpisać czy coś odpalic cos.. bo nie wiem co dalej. Jak klikam start.bat to mi sie odpala zwykly metin2 tiveria i wszystko , tak jak bym normalnie wchodzil przez zwyklego clienta tak samo jest. ;x

graphic.png

Opublikowano

Nie wpakowuj kamermoda do klienta tiverii. Tylko do innego czystego potem dopiero zastosuj się do poradnika. Jako odpalasz metin2.bat to powinieneś normalne okno kamermoda uzyskać i wejsć normalnie w tiverie.

Opublikowano

yy tak ... sćiągnełem Całego Clienta Metin2 Pandora Zpatchowałem go na Full i dostosowałem się do poradnika z metin2mod i gdy się loguję to nie możę mi się zalogować na Tiveria Help ;/ | Bo robię tak wgrywam do Pandory Kamer Moda, robię ten plik z notatnika ten start.bat i zmieniam nazwę Metin2Mod Na game.bin i kopiuje plik start.bat odpalam go i pokazuje mi się okno z privami i loguje się i nie moge się zalogować

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...