Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Podsumowanie- Super Pershing; D.Max

Zaacny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!

Chciałbym dzisiaj was zapytać o różnicę w zarobkach Dicker Maxa i SuperPershinga.

Pytam, bo różnica w cenie jest dość spora.

D.Max= 3200 gold

SPershing= 7200 gold

Prosiłbym o szybką odpowiedź. ( nagradzam Like it+ )

Pozdrawiam!!

x

Opublikowano

SuperPershing jest mobilny i szybki ale ma malo pancerza D max. duzo wali i ma sredni pancerz ja bym go polecil :)

Opublikowano

@Up

Jakie bzdury czy ty kiedykolwiek widziałeś SP? " jest mobilny i szybki ale ma malo pancerza" prawie z krzesła spadłem SP ma bardzo duży pancerz na przodzie jest mało mobilny(obrót dobry ale prędkość i przyspieszenie słabe) DMG, celność i ROF mogą być chociaż jeżeli wcześniej grałeś ZSRR to będzie ciężko się przyzwyczaić do DMG

D. Max jest nawet dobry ze względu na DMG, celność i penetracje. Ale pancerz przebija wszystko od 3 tieru dlatego trzeba nim kampić w czym działko nie przeszkadza bo nawet z 600m da się trafić ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

SuperPershing jest mobilny i szybki ale ma malo pancerza D max. duzo wali i ma sredni pancerz ja bym go polecil :)

SP ma mały pancerz i jest szybki??? D max słaby pancerz średnio "wali". Ja bym Ci polecił SP sam go mam i daje radę(prawie zawsze na topie):P

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

Sam kiedys myslalem nad sp i szczerze ci go polecam :) Osobiscie gram t34 ale sp mialem przyjemnosc u kumpla i nawet, nawet ;D a z tego co 2 bitwy dmaxem to ja nigdy nie lubilem niszczycieli... jedynie usa. Powodzenia w grze; >

Opublikowano

powiem tak mam d.maxa zarobki z premium dohcodza do 55k na czysto u mnie za dobra bitwe. Pancerz jak to niszczyciel 6 tiela cieniutko tylko 50. ale jest za to mobilny i dmg powazny :) co do sp to mialem okazje pograc nim na tescie 8.0 i po 2 razie dalem sobie nim spokoj prowadzenie i jazda jak ciezkim dmg jak na meda ok ale nic pozatym. A jak wiadomo jak grasz medem to nie graj jak HT. tyle odemnie.

Opublikowano

No dobra.. a powie mi ktoś jak nim grac?? Skoro jest taki mółowaty to raczej flankować nim nie będę. I do tego nie lubie grać na 2 lini.

x

Opublikowano

Jak jesteś w top to jedziesz w pierwszej linii, ale nigdy sam bo mogą cię zajechać od boku i cała magia pancerza pryska.

O ile umiesz kątuj pancerz nie za mocno żeby nie odchylić słabych punktów.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

No dobra.. a powie mi ktoś jak nim grac?? Skoro jest taki mółowaty to raczej flankować nim nie będę. I do tego nie lubie grać na 2 lini.

SP jest praktycznie caly czas na top liscie wiec nie ma czego sie bac. Nizsze i rowiesnicze tiery go nie przebijaja, szczegolnie Ci gracze ktorzy nie wiedza ze nalezy stezelac w wieze. Najlepiej wyjechac troszke za jakis budynek i po wtstrzale ukryc wieze. Albo jezdzic z innymi tankami i grac jako wsparcie.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

ja bez premki czasem po 70k wyciągam:) A tak średnio 30-35.

Opublikowano

@Up:

Na czysto ??

( na jakiego gracza się oceniasz ?? ^^ Bo nie wiem czy wyciągasz te 30k na luzie czy trzeba się wysilić )

Sprawdź się tutaj:

http://wot-news.com/stat/calc/en/ru

ps. nic nie sugeruje- pytam się tylko

x

Opublikowano

Ja wdłóg kalkulatora co podał UP mam 1081 wydajności i na moim SP bez premki na czysto zarabiam ok 40-50 tys. są oczywiście epickie bitwy w których dochodze do 100k ale to żadko. Ogólnie wedłóg mnie SP jest najbardzoej opłacalnym czołgiem premium ponieważ:

- rzuca go przeważnie na top, wiec jak zna sie słąbe punkty wszystkich czołgów to nie ma większego problemu z penetracją,

- pancerz ma znakomity, gracze którzy nie wiedzą gdzie strzelac nie umią cie przebic, a gracze którzy potrafią grac mogą cie zabić ale jeśli ty bedziesz sie bronił tzn. bardzo dużo sie ruszał to iężko bedzię im trafić w te włazy ( z daleka jesteś nie do przebicia (tak z 200m+)),

- często dostajesz odzaczenia stalowa ściana i sniper (przynajmniej ja)

- Zarobki jak na cene 7200gold są znakomite bo wedłóg mnie zarabia tylko o 30% mniej niż t34 czy lowe,

- tani w utrzymaniu (naprawa + pociski przeważnie nie wynoszą pnad 10k)

To tyle co mam do powiedzenia z mojej strony.

P.S może mi ktoś powiedziec jak zrobić taką sygnaturę jak ma UP??? Proszę na PW.

Opublikowano

@top:

No to na każdym czołgu musisz się wysilić żeby jakiś ludzki zarobek był :P

xxxxxxxxxi.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Moja efektywność:

1350480428-U567821.png

Bez problemu SP wyciągam 40-50k (na czysto) nie na swoim koncie tylko koncie przyjaciela ja nie posiadam na swoim ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ok na razie to wszystko. Potem dam edita kiedy zamknąć, bo może ktoś jeszcze powie coś ważnego. ( i jak mowiem.. jak będę na komputerze dam wszystkim like)

@Edit:

Like rozdane.. poczekamy do jutra z zamknięciem

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...