Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogromne ilości yang na allegro

GrubyLolo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Zastanawia mnie już to od dłuższego czasu, skąd sprzedawcy na allegro mają tak duże ilości yang na sprzedaż ? Chodzi mi oczywiście o serwery oficjalne. Nie chce mi się wierzyć, że wyfarmili tyle kasy, ani w istnienie yang hacków. Wiecie coś na ten temat?

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Botki :D

Były poradniki jak na nich zarobić tzn. o którejś godzinie botki wystawiają sklepy z tanimi itemkami dzięki czemu szybko schodzą, czyli jest kasiora :D

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Na allegro często widuję aukcje próbujące nabrać kupującego,np nazwa "3 k k kup teraz".Jako że 3x K są blisko siebie,a cena jest jak naprawdę za 3kkk (90zł) To można się nabrać.Wielu sprzedawców,to też oszuści,ukradną konto,sprzedają za yang,i wystawiają yangi.

Opublikowano

To teraz jest pytanie w jaki sposob po 2 dniach na solarze na allegro byly po 10kk na sell i ludzie kupowali i bylo ok <_<

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

Jedno słowo "bot"

sygnamz.png

Start serwera 24.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami - Reinor.pl

Opublikowano

Np przez 1nocke wydropisz na bocie 20 małzy+ czyli ustawia na całe dnie ma około 60+ na kilku kontach np 8 to ma 480małzy w jedna noc selnie kasa jest

20 malzy przez nocke?? ja przez nocke mam 2-3 malze... wytlumaczysz jak osiagasz tyle malzy??

Opublikowano

Ludzie sprzedający yang na allegro nie są zwykłymi dziećmi które nie znają rynku. Pamiętacie czasy rok temu, gdy kamol chodził po 700kk? Oni to po prostu przemyśleli, skupowali kamole i sprzedawali je za yang, wiedząc że za rok 700kk to będzie stosunkowo dużo. Macie racje, na nowych serwerach, typu solar zarabiają oni botami, ale NIEMOŻLIWĄ rzeczą jest zarobienie 1kkk yang na małżach bo to by sie po prostu nie opłacało, cena małży na starszym serwerze wynosi około 7kk, co daje około 142 małże na 1kkk. Tak samo z różnymi innymi rzeczami, choćby mieli oni sury wp pro do zarabiania w dt, nie jest tak łatwo dropnąć te 15-16 kamoli, których wartość wynośi 1kkk. Myśle że niektórym osobom przybliżyłem nieco informacji. Pozdrawiam ;)

Wisła Kraków

Lechia Gdańsk

Śląsk Wrocław

Unia Tarnów

Opublikowano

Ludzie sprzedający yang na allegro nie są zwykłymi dziećmi które nie znają rynku. Pamiętacie czasy rok temu, gdy kamol chodził po 700kk? Oni to po prostu przemyśleli, skupowali kamole i sprzedawali je za yang, wiedząc że za rok 700kk to będzie stosunkowo dużo. Macie racje, na nowych serwerach, typu solar zarabiają oni botami, ale NIEMOŻLIWĄ rzeczą jest zarobienie 1kkk yang na małżach bo to by sie po prostu nie opłacało, cena małży na starszym serwerze wynosi około 7kk, co daje około 142 małże na 1kkk. Tak samo z różnymi innymi rzeczami, choćby mieli oni sury wp pro do zarabiania w dt, nie jest tak łatwo dropnąć te 15-16 kamoli, których wartość wynośi 1kkk. Myśle że niektórym osobom przybliżyłem nieco informacji. Pozdrawiam ;)

Na s26 to się własnie najlepiej zarabia i to bez pomocy botow.

Postacia 86lvl WP na Katakumbach dropisz yangi. W 1h dropisz prawie 3kk, a 10kk na allegro za 14zł.

Na starszych serverach tez mozna zarobic bez botow. Chodzisz na wrozki z glidia, dropisz duze ilosci kd+4 itp i sellasz. Potem wystawiasz na Allegro 1kkk...

Opublikowano

Wszystko to boty, całymi dniami i nocami bocą zarabiajac w ten sposób kase. ;)

DUBSTEP_hwhqaqp.PNG

Mistrzostwo w każdej dziedzinie wymaga pracy, pracy i jeszcze raz pracy

Opublikowano

A może sami zarobili!! Nie każdy jest taki jak wy! xD Nie no żartuje mają ludzie jakieś kurcze płatne rumuńskie boty co jak pisze gm to im cały dom trzęsie :D

xnu6ww.png

76561198039800791.pngAddFriend.png

Opublikowano

Na serwerze na którym gram, kasę zarabiam głównie na kopaniu rud w świątyni. Nie jestem w stanie już określić ile udało mi się zarobić przez okres gdy jeszcze przetopy były drogie.

Teraz w porównaniu do minionych miesięcy cholernie staniały ale i tak dobrze na tym wychodzę, zazwyczaj nie schodzę z przedziału 300-400kk, które wydaję na KU na dwie postacie.

Wniosek z tego taki że ani bocić mi się nie opłaca ani kupować yang na allegro.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

wystawiają kilka botów na nocki, niektórzy na fishbocie wystawiają

jeszcze inni dropią z metków ripów itp...

jedni ulepszaja na dt kilkunastoma kontami jak mają dobre kompy i konta

+40 na dt.

jest wiele sposobów ale potrzeba na to wiele czasu i chęci ;))

Opublikowano

Na solarze,spory zarobek na wyższym lvlu jest także w grocie,gdzie dropią bronie na 70 (Demoniczne ostrze)które u handlarki sprzedamy za kilka kk.Na innych serwach to mało,jednak solar ma najniższe ceny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...