Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]KBOT licencja

Siubaduba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ivan sie naEbał obalił i serwery wyłączył

ruskie pasożyty ja tu wydaje 50mil kredek i 10k uri żeby 20 % PD więcej mieć a oni mi bota wyłączają ;]

Opublikowano

ruskie pasożyty ja tu wydaje 50mil kredek i 10k uri żeby 20 % PD więcej mieć a oni mi bota wyłączają ;]

Szanuj Ludzi . Nie oceniaj nikogo swoją miarą .

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Jak się nie znasz to mordeczka w kubeł, jak myślisz, że to tylko jest na głowie 1 osoby to pozdro. Z tego co dziś gadałem z nim to było coś o pracach konserwacyjnych serwera czy coś w te style nie powiedział ile będzie serwer off.

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

Dopiero zaczalem grac i myslalem ze sobie troche poboce :D a tu lipa jak widze :D

Tego KBota trzeba kupic? Jak widze na glownek stronie tego

Jest jakis za free?

@DOWN

Za "mordę to ma twoja matka" dzieciaku raporcik polecial mam nadzieje ze odpoczniesz na 3 dni

To ze Ciebie rodzice nie szanuja i traktuja jako ostatniego to nie znaczy ze masz cisnac na czyjas rodzine -.-

Opublikowano

Jak się nie znasz to mordeczka w kubeł, jak myślisz, że to tylko jest na głowie 1 osoby to pozdro. Z tego co dziś gadałem z nim to było coś o pracach konserwacyjnych serwera czy coś w te style nie powiedział ile będzie serwer off.

mordę to ma twoja matka którą ty odziedziczyłeś po niej na darmo z wiadra nie jecie całą rodziną :)

a RUSKI - BYLI - SĄ - BĘDĄ - jeb... kur... :) tyle w temacie :)

Opublikowano

mordę to ma twoja matka którą ty odziedziczyłeś po niej na darmo z wiadra nie jecie całą rodziną :)

a RUSKI - BYLI - SĄ - BĘDĄ - jeb... kur... :) tyle w temacie :)

dla mnie osoba która najeżdza na rodziców to zwykły frajer. To nie żadne ruskie tylko Rosjanie jak nie wiesz jacy są to nie udzielaj się, mam sąsiada Baszkira (stary ZSRR) chłop do rany przyłuż.

UP@

Zamknij pysk idioto... Jesteś tu kilka dni wiec się nawet nie odzywaj. A kurwą to ty jesteś a nie Ivan...

loozik ;) nie stresuj się nie warto nerwów na świerzaków :)

beznazwy1jfkopia.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...