Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktywacja serwera - minehard.pl

Gość Szaki22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sobote kupilem sobie serwer na minehard.pl dzisiaj jest juz poniedzialek i powinni go aktywowac kiedy moge spodziewac sie aktywacji.

Opublikowano

Tak lecz minehard.pl przelewy sa robione recznie przez ich doratce podałeś dane na przelewie ID serwera? i dopłaciłeś ? jak doplacasz to masz gwarancje ze jak oszuka to dostaniesz zwrot kasy!

jak nie to masz już po serwerze Mozesz powiedziec CYA wez se vps

eJwrNjTRS8vITdYryLEyMjMzM-AyMjU1M-UK8XVS WBIJAJ! NAJLEPSZY SERWER MC
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ogólnie polecam ci pixela taniej i lepiej ja mam tam serwer na rok obsidian za 1080zł na rok = 80 slot

Opublikowano

Fajny odkop :) a co do tego to pixelteam jest kiepskie malo ramu wole zaplacic na craftserve.pl wiecej i miec lepszy :)

Opublikowano

Mało ramu lecz dobre dyski ram to nie wszystko licza sie dyski na ktorych jest serwer na csrv uzywaja france... wiec SHIT czyli Pixelteam dziala ci jak 9gb ramu a csrv juz 40 pluginow mialem lagi

Opublikowano

Mało ramu lecz dobre dyski ram to nie wszystko licza sie dyski na ktorych jest serwer na csrv uzywaja france... wiec SHIT czyli Pixelteam dziala ci jak 9gb ramu a csrv juz 40 pluginow mialem lagi

Pixelteam? i 9GB hahahaha :D tam jest 4GB za 168zl Wiec nie dziekuje a na craftserve masz taką ilośc za 85.Pixelteam jest drogi i nie oplacalny...Mialem kiedys i crashowal sie przy 1 graczu :D

ja polecam pukawke maja fajowski ittemshop i duzo ram

Tak Dużo ramu ale Nie tylko to sie liczy na craftserve jest Dysk SSD :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...