Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MARVIN_PL

Na jakim serwerze byście grali??  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakim serwerze by?cie grali??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No-Premium, szkoda mi kasy na gry, i szkoda mi serwerów premium, nie wiedzą ilu graczy tracą, mineshafter to coś czego nie umiem obsłużyć, oddałem głos dlatego na No-Premium.

Take it easy my friend

Opublikowano

Premium i No-Premium.

@UP

Z tym premium to jest tak, że jeśli serwer robisz pod ilość graczy i chcesz z nich kasę wyciągać, to stawiasz no-premium, natomiast jeśli chcesz pograć w miarę ogarniętym środowisku bez noobków, to stawiasz premium, lecz to skutkuje małą ilością graczy.

Opublikowano

Niekoniecznie, wiele osób bez kupionej gry też jest na wysokim poziomie. O tym chyba nie decydują posiadanie lub brak skina.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Wy naprawdę nie wiecie że posiadanie gry "non-premium" jest nielegalne i jeżeli ludzie przestaną kupować konta premium i gry to Notch przestanie rozwijać Minecrafta?

Wy naprawdę tego nie rozumiecie?

Opublikowano

Wy naprawdę nie wiecie że posiadanie gry "non-premium" jest nielegalne i jeżeli ludzie przestaną kupować konta premium i gry to Notch przestanie rozwijać Minecrafta?

Wy naprawdę tego nie rozumiecie?

No prawda ale oni mają tyle kasy że im to zwisa, lecz to czy kupisz czy spiracisz to z wiekiem przychodzi a raczej z rozwojem itp

Opublikowano

Niekoniecznie, wiele osób bez kupionej gry też jest na wysokim poziomie. O tym chyba nie decydują posiadanie lub brak skina.

Tu powiem ci tyle bardzo dużo ludzi to dzieci 10-12 lat które ciagle przeklinaja...

No-Premium 99% to sa albo neokidy albo menele spod sklepu

ci natomiast którzy sa normalni kupuja premium nie piraca tej gry ja piratowałęm lecz 1 dzien! i to za alpha 1.2.6 lecz kiedy zobaczyłem co to jest to natychmiast pobiegłem do sklepu po minecrafta tak do sklepu bo mozesz kupic w zabce przelew na paypala...

eJwrNjTRS8vITdYryLEyMjMzM-AyMjU1M-UK8XVS WBIJAJ! NAJLEPSZY SERWER MC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...