Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Windows na laptopa

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam dziadowskiego laptopa na którym też właściwie gram. Jaki windows proffesionial czy home edition?

Laptop karta zintegrowana i jeden rdzeń jak by co.

Nowicjusz
Opublikowano

Otóż mam dziadowskiego laptopa na którym też właściwie gram. Jaki windows proffesionial czy home edition?

Laptop karta zintegrowana i jeden rdzeń jak by co.

Professional wyszedł wcześniej od home ale tam są tylko jakieś poprawki w plikach windowsa...

Tak jak to kolega wyżej napisał. To na nic nie wpływa :)

2Pac___signature_by_WhiteNigger.jpg

Opublikowano

obydwa identyczne i wychodziły dokładnie w tym samym czasie , prof tylko ma trochę więcej funkcji dodanych i nic więcej

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Wybierz Windows Home Edition, aczkolwiek wersja Professional posiada większą ilość funkcji i dodatków, a ty raczej nie jesteś programistą, zatem Home Edition będzie lepszy dla ciebie, więcej miejsca na dysku zaoszczędzisz.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Nowicjusz
Opublikowano

obydwa identyczne i wychodziły dokładnie w tym samym czasie , prof tylko ma trochę więcej funkcji dodanych i nic więcej

Poczytaj :D google nie zje

2Pac___signature_by_WhiteNigger.jpg

Opublikowano

to ty poczytaj jak nie ogarniasz tematu a nie pisz bajki, nie potrafisz czytać zaglądnij sam na google

Home i PRO wyszły 25 październik 2001 r , MCE i wersja x64 to osobne wersje nie w wersji polskiej

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...