Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Zilean (SplitPusher) (Backdorzysta)

Mroziak ^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PATRZCIE! Przed chwilą zagrałem grę testową i oto wynik!

http://scr.hu/4e5/a3nu9

8/5, mega dmg w towery, łatwa farma z Ionic Spark + Q + W + Q

jak miałem blue to zerowe cooldowny

polecam madredy zamiast GA, również dają survi, a dodatkowo op pasyw na tanków + attack speed itd ;)))

attack speed jak wiadomo bardzo potrzebny

tutaj staty w moim profilu:

http://scr.hu/4e5/ykam2

largest multi kill: 3 (walnąłem solo)

Opublikowano

No dzisiaj znowu mojemu koledze zachciało sie pyknąć zileanem.

Duo Q na 1400 ELO, raczej easy meczyk.

zileanjungle.png

Niedługo postaram sie wrzucić jakieś repleye z 1400-1900 ELO zileanem.

Za wysoka.

Opublikowano

Czy w ogóle takie win ratio jest możliwe?

Ja bym dorzucił trochę dmg, bo z itemów masz magic dmg przy aa, a to nie działa na wieże. Phantom który daje mobilność też jest całkiem dobrym wyborem.

No i do backdoora są lepsze postacie - bierzesz Twitcha i backdoorujesz bez minionów na ulcie :D Na dodatek niewidzialność pozwala się ładnie przekraść, no i ma +do ad i +do as.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

dobry build tak trzymac i tak grac, napewno wkoncu wszyscy dzieki temu wyjdziemy z elo hell

Opublikowano

Aha.

Po pierwsze taktyka ciekawa, kiedys sprobuje(zajebisty troll na easta xD).

Wstawiasz statystyki kottenxa zamiast swoje. Tutaj mi cos nie pasuje. Zakladam, ze to ma sie gowniano do poradnika, gdyz kottenx napewno nie gral 150gier ta taktyka. Wstaw swoje staty, pokaz replay.

Piszesz, ze grasz tym na 1800elo, a masz 1400 ? aha.

btw. chce zagrac z toba duo, bo naprawde zajebisty pomysl, a nie mam zileana zeby przetestowac ^^

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

N33R7.png

Spróbowałem własnych sił, no cóż walczyliśmy do końca, udało mi się zgarnąć first blooda i szło całkiem nieźle, ale katarina troll picknęła, więc małe szanse... Myślałem, że może Kikis nas wykaruje ale niestety miał dużego pinga. Tak czy inaczej build idealny na FB (GRA ROZEGRANA NA HIGH ELO!!)

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Ach ten Kikis haha! Leblanc op haha.

Kikis to sławny polski gracz z miedzy innym Elo Hell (z Shusheiem!), który obecnie stoi na 2,2k ELO bodajże na main koncie.

No troszkę Ci strollowali grę, ale to nic popróbuj popróbuj od razu Rzymu nie zbudowano :D

// haha, Morsed poleca poradnik na streamie Kikisa!

totamodmroziaczka.png

Za wysoka.

Opublikowano

Skonczylem grac wlasnie zil z tym buildem na normal game i powiem ze miazgi z tym pushem nie ma... i tak przegralem bo gosciu myslal ze ide supa ale jak bym tak lepiej go ogarnol to kto wie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No bez kitu 180 winów 3 defeaty? niezła ściema :)

Co do poradnika, cóż zilean nie jest jakimś super championem, opis poszczególnych faz gier jest po prostu żałosny, za cały poradnik 3,5/10 max.

Gold Member

nvm

Opublikowano

Da się mieć takie statystyki, sprawdźcie sobie gracza Bullistic, który ma 323 wygrane gry alistarem i 5 przegranych :)

.

Opublikowano

Da się mieć takie statystyki, sprawdźcie sobie gracza Bullistic, który ma 323 wygrane gry alistarem i 5 przegranych :)

Bullistic ma obecnie 1400elo ? Czyli specjalnie przegral 25gier~ zeby zejsc bardzo nisko, a potem sie pobawic troche. Co to za wyczyn ?

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
  • 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...