Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomóżcie wybrać gry ;)

F_P_S

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam w kieszeni 600zł, więc postanowiłem, że kupię 3 gry. Mówimy tu o kupowaniu gier na PS3, więc ich cena to 200zł. Również mówię o edycji limitowanej. Wcześniej czy później będę miał je wszystkie, lecz pytanie do których opłaca kupić edycję limitowaną?

- Medal of Honor Warfighter

- Call of Duty Black Ops 2

- Need for Speed Most Wanted (2012)

- Assassin' Creed 3 (W żadną z innych nie grałem, ale wydają się dość ciekawe)

- Borderlands 2 (Nie wiem dużo o tej grze)

- Far Cry 3

Jeszcze będzie Crysis 3 ale jego nie wliczam bo do stycznia spokojnie się uzbiera.

Opublikowano

Ale Wy mi nie piszcie która gra z tych jest najlepsza tylko dzięki której sporo zaoszczędzę czy też dostanę fajne rzeczy dzięki edycji limitowanej. Ja wybrałbym

MOHW

COD 2

NFS

Opublikowano

Ale Wy mi nie piszcie która gra z tych jest najlepsza tylko dzięki której sporo zaoszczędzę czy też dostanę fajne rzeczy dzięki edycji limitowanej. Ja wybrałbym

MOHW

COD 2

NFS

Kup black opsa 2 ,zawsze byłem przeciwko cod-owi jednak ta część będzie dużo lepsza od mohw bo grałem na xboxie i naprawdę nie jest dobry + nfs

Opublikowano

MoH, Bo 2, Nfs lub AC III. (Borderlands kupiłem na pc i powiem szczerze że dla mnie lipa... Tryb cooperacji fajny ale wgl gra nie w moim typie ;).

Opublikowano

COD BO2

AC II

MOH

Edit:Sorka,nie zauważyłem powyższego postu ;]

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Opublikowano
Call Od Duty Black Ops - Mod Of Warfare

Nie chcę nic mówić,ale takiej gry nie ma xD

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...