Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Serwer] PlemiS 24/7

dominikk261

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PlemiS

Prędkosć: 500

Parametry VPSa:

RAM: 2GB

Procesor: Virtual Multi Core Procesor (min. 2 GHz na rdzeń)

Szybkosć łacza: 100MB/s

http://[b]83.6.118.22[/b]

lub

Przenies mnie!

Serwer stoi tylko ktoś z rodzinki zrestartował mi modem lub poprostu prądu nie było i nowe IP. Wkrótce będzie przenoszenie na VPS! (Szukam infromatyków do pomocy w zabespieczeniach oraz naprawy błędów [proszę pisać na gg: 10210041])

Nowe IP to:

83.6.118.22

Tylko nie myślcie o gość na kompie postawił i będą lagi wraz z kumplami testowaliśmy i 0 lagów.

Opublikowano

24/7 a serwer off, już padł...

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Serwer stoi tylko ktoś z rodzinki zrestartował mi modem lub poprostu prądu nie było i nowe IP. Wkrótce będzie przenoszenie na VPS! (Szukam infromatyków do pomocy w zabespieczeniach oraz naprawy błędów [proszę pisać na gg: 10210041])

Nowe IP to:

83.6.118.22

Tylko nie myślcie o gość na kompie postawił i będą lagi wraz z kumplami testowaliśmy i 0 lagów.

Opublikowano

No to jest magia tych serwerów że wystarczy kilka dni i nie ma ich ale jeśli ktoś tak lubi pograć dziń lub dwa to dobra opcja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...