Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cheat do IceTower na FaceBook"u

xxXGAJOSXxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie szukam "cheatsa" do icetowera wiem ze kiedys był ale chce taki sprawdzony sposób od was

Nie nie jestem nobem dzieciakiem itp .Nie szukam takiego czegos na yt bo to zawirusowane gówno xD

Dale LIKE :P

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Cheatengine to nie jest zawirusowane gówno ;) Możesz ściągnąć ze strony głównej.

www.cheatengine.org[/code Na tym filmiku gościu pokazał Ci jak to zrobić, więc postępuj według wskazówek. Ppaaawwweeell to co mówisz nie jest prawdą. To działa na odwrót. W grze normalnej można zrobić coś na efekt wizualny i coś na efekt pozytywny. If you know what i mean.

Kappa.

Opublikowano

panie słuchaj pan i odpowiedz na jedno: Czy ta gra jest grana w przegladarce czy masz ja sciagnieta?

Opublikowano

W przeglądarce - już mówił.

Jak już próbujesz to w operze, bo gdzie indziej nie ma sensu. W operze może się to udać w jednej na 100 aplikacji we flashu(przykładem takiej, która działa może być icytower na nk).

Z icytowerem na FB próbowałem już, nie da się. I nie mów, że ktoś to robił, bo się nie da i już.

Law of Revelation: The hidden flaw never remains hidden.

Opublikowano

BOŻE! Da się chetować w grach przeglądarkowych o ile jest to flash, a np. w Ice Tower można zamrozić kilka danych...

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

@up Spróbuj wejść na facebooka na mozili i w ce wybrać process plugin container. Potem postępuj tak jak w instrukcji na tym filmiku z nk. Powinno zadziałać. (Tak myślę)

Kappa.

Opublikowano

Nie działa. Nawet takiego adresu nie da się wykryć(ani schodka, ani punktów, ani tego, czy jest się w powietrzu czy na ziemii). Nawet speedhack lub unrandomizer nie działają.

Law of Revelation: The hidden flaw never remains hidden.

Opublikowano

Jak się nie da czitować tej gry O_O . Na yt widziałem tylko o NK ale tylko o NK , więc nie piszcie głupot :_: .

Ehh ja CI nie pomoge ale posta nabiłem xD .

Nie no żartuje ;_:

Opublikowano

Kiedyś coś tam mi sie udało na nk.

niby jest jakiś na to sposób ale to ja już nie pomogę bo nie pamietam. (dawno to było)

Opublikowano

Musisz się włamać do konsoli strony (łatwy trick w Szkole Chakierskiej płyta za 200 zl jest tam jak się włamać potrafię) i tam jest opcja Anti-Cheat Off Zmieniasz na On

Później Komendy tworzysz itp ! ;d

mca.png

Uważaj z polskimi znakami chodzi ci o łaskę a napiszesz laske

Opublikowano

@up

co z ciebie za "chaker" jak nawet języka polskiego nie opanowałeś, a anti-cheat jeśli ktoś byłby tak idiotyczny żeby nie obfuscować codu to już logiczniej by było z On na Off a nie odwrotnie.

@topic

na facebookowy sie nie da. Koniec kropka.

exKVR.png

c++, c++/cli, php, js, css3, lua, au3 and others...

Pomoc dla newbich w wymienionych wyżej językach, pisanie botów do Tibii - pisz na gg, może się dogadamy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...