Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Do servera Minecraft

DewozEk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemacie mam takie małe pytanie dla Dość ogarniętych ludków :P

Wiec tak widze na niektórych servach cos takiego ze za wysłanie SMS'a Dostaje sie automatycznie Jaksą tam range wiec oto jest pytanie :P

Czy mozna coś takiego zrobić/Pobrać czy cooo :P

Z góry Dzieki :)

Opublikowano

Chodzi ci o skrypt na strone? Taki skrypt musisz albo kupić, albo ktoś ci go musi napisać.

Bądź są też hostingi sms

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Ehh A placi sie duzo ?? Bo nie mam zbyt wydatkow na server a jeszcze + to to bedzie badziewnie! ???

I czy to jest skrypt Hard Normal czy cos takiego bo kiedys juz skrypt pisałem ale nie taki :/

PS. Cos dla niepełnoletniego moze byc ... Bo nie mam Konta bankowego ... chce zeby odrazu na Hosting poszlo :D

Opublikowano

Po prostu jak robisz serwer na hostingu który obsługuje hostingi SMS to podaj treść i numer SMS'a i swoje GG. Jak będą wysyłali SMS'y to trzeba będzie ci podać kod na GG i jak będzie działał to dajesz VIP'a.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Jeżeli nigdy nie pisałeś skryptu to zapomnij.. lepiej kup. Jeżeli miałeś styczność z C++ / PHP / HTML / XHTML / MySQL możesz napisać :) (bo będzie to się wydawać łatwe)

Ja np: napisałem swój, umieściłem na stronie, i nie straciłem tych 50zł tylko 1 dzień na napisanie skryptu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...