Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem-Mysz/Pin.

Buba98PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Sprawa jest dość dziwna i nie typowa. Poprosiłem kumpla, aby pobrał mi Aion Online 3.0(mam trochę słabe łącze). U kumpla śmiga, aż miło, zaś u mnie mam problem z myszką.Kursor porusza się normalnie, lecz nie mogę wpisać pinu ani kliknąć opcji. Jeżeli ktoś wie jak mi pomóc proszę o najszybszą odpowiedź. post-750486-0-05749600-1350240425_thumb.jpg NIE IDZIE NACISNĄĆ CYFR. Help!!

sig--YXJOa0lvdXlCRy9La3NjSnZuanhZMVFnSEh

Opublikowano

Passy normalnie wpisałem,przeszedłem do postaci, ale nie szło wpisać tego pin'u. A i nie wiem czemu ale był regulamin po zalogowaniu i nie szło myszką kliknąć akcept czy jakoś tak ^^ tylko mogłem ENTER'em.

Opublikowano

Naprawiłem już :] Kumpel od którego mam Aion'a ma dość duży monitor i dobrego kompa to rozdzielczość na max'a, a ja na laptopie i nie taka wielka. Wystarczyło zmienić rozdzielczość ekranu na 800x600, potem odpaliłem luncher'a i normalnie odpaliłem opcje i wpisałem PIN. Gram na serwerze 1-szym u góry. Nick:Sierwa.

Dzięki za chęci pomocy :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...